Mit tegyek, anyám új barátja minden dolgomba bele szól?!
Figyelt kérdés
2 éve lakik velünk és nem enged sehova sem. Ez alatt az idő alatt csak 2.szer mehettem ugyanahoz a barátnőmhöz. 17 éves vagyok nem engedi azt sem hogy barátom legyen. És még az internetet is elvette tőlem. Szinte bevagyok zárva a háza egész nyáron.2012. aug. 26. 13:31
11/13 anonim válasza:
Mellesleg meg felhívatnám az apámmal és jól helyreraknám!
Apukádhoz nem tudsz költözni?Mert nem jó jel,hogy anyukád adja alá a lovat.
12/13 A kérdező kommentje:
De igazatok van! Megfogom keresseni apumat. Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 26. 14:32
13/13 anonim válasza:
az én anyám is pont ilyen volt, mindig a faszija pártjára állt, az meg folyton bántott és sértegetett. sokáig türtem szó nélkül anyám kedvéért, de egyszer elszakadt nálam a cérna és elküldtem a jó büdös k.rva annyára, megmondtam neki, hogy ő nekem senkim, és nincs joga parancsolgatni, meg akár egy ujjal is hozzám érni. feljelentéssel is fenyegettem, nem tehetett semmit, csak vörös volt a feje, mint a cékla. elköltöztem azon nyomban a nagyszüleimhez, anyámmal azóta sem tartjuk a kapcsolatot, csak akkor találkozunk, ha nagyon muszáj. engem okol a történtek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!