Előfordult, hogy változtál a párodért vagy fordítva?
Én így voltam.Már nagyon magamba voltam fordulva,nem jártam társaságba,ha ki kellett mennem emberek közé iszonyú tehernek éreztem,a buszon egyenesen az ájulás kerülgetett,annyira szorongtam.A szüleimmel is iszonyú volt a kapcsolatom.
Mikor megismertem a barátom akkor voltam leginkább mélyponton.Sokat segített,mert idő volt mire megnyíltam.
Eleinte csak sétáltunk én meg szinte szólni sem mertem,nem voltam valami fényes társaság.
Viszont Ő teljesen az ellentétem,bár az Ő élete sem volt jó,mégis mindennek a pozitív oldalát nézte és ez erőt adott.
Rájöttem,ha csak magamra gondolok a végén Őt is magammal rántom.Alapjáraton az évek során rengeteget változtam.Az alaptermészetem megvan,elég negatív vagyok ha már a legkisebb kudarc ér,de nem forog öngyilkosság az agyamban,általánosságban jól érzem magam a bőrömben,jól elvagyok társaságban stb Boldog vagyok mellette.Ha elhagyna ez talán akkor sem változna ,sokat köszönhetek neki.6éve vagyunk együtt.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!