Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég kellemetlen, de hogy...

Elég kellemetlen, de hogy kéne a tudomására adnom egy középkorú férfinak, hogy ne így köszönjön nekem az utcán?

Figyelt kérdés

Van egy férfi anyukámék lakásának környékén (mindig kint ül a lépcsőház bejárata előtt, ami közvetlen egy elég forgalmas park előtt van) olyan 45-50 év körüli, s mikor meglát, akárhogy köszönök neki, Ő úgy köszön nekem, hogy : "szevasz nagylány!"

Igaz, hogy csak 24 éves vagyok, de kellemetlen, mert ezt a férfit csak látásból ismerem..egy. Kettő, már férjnél vagyok és kisbabát várok.

Lehet, csak én fújom fel? Úgy tud égni az arcom, mikor elmegyek arra nagy pocakkal, és le "szevasz nagylány"-oz.. Ennek pedig sok más ember fültanúja szokott lenni.

Mert az más lenne, ha esetleg egy régi ismerősöm lenne, vagy valami ilyesmi. Már mások is mondták, h elég fura, hogy így köszön nekem.

Hogy adhatnám a tudtára, h ne így köszönjön? Vagy inkább tűrjem némán és ne szóljak semmit?

2012. aug. 25. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
anyósod helyében visszaszülnék, hogy "8 év korkülönbséggel szerinted a lányod lehetnék? KORÁN KEZDTED, B*ZMEG!" :D
2012. aug. 26. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
jav. visszaszólnék :D
2012. aug. 26. 20:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem agresszivitás, és nem kell atomháborút sejteni mögötte, nekem is köszön így idősebb ember, de csak heccből vagy viccből.

Őszintén szólva kisebb gondom is nagyobb ennél, mint hogy ilyesmiből identitás kérdést csináljak, meg problémázzak rajta :D

Igaz, én 2 évvel fiatalabb vagyok nálad, és nincs gyerekem, se férjem.

Lehet azóta megoldottad a gondod, de hátha olvassa még más is, és ilyesfajta gondja akad.

Én voltam olyan szituba is, hogy lecsókolomoztam azt, aki kikérte magának, mert ő még nem öreg :D

Poénosan rám szólt, hogy nem csókolom, hanem: Helo! Értve vagyok?:D Azóta Helo - Helo van.

Ha vagytok annyira jó viszonyba, nem kell agresszívan reagálni...oda mész, megkéred kedvesen, hogy jobb örülnél ennek és ennek a megszólításnak, köszönésnek.

Én van akire ráhagyom, és jót nevetek rajta, akkor is ha más hallja.

2012. szept. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!