Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok, ha a 42...

Ti hogy reagálnátok, ha a 42 éves anyukád bejelentené, hogy találkozgat egy pasival?

Figyelt kérdés
szûleim még kis koromban elváltak, nem tartják a kapcsolatot m
2012. aug. 25. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Annyit mondanék, hogy vigyázzon magára (:

42 évesen az ember ne temesse már magát...meg az anyját se (:

2012. aug. 25. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember, amíg normális keretek között randizgat, szerintem még aranyos is :)
2012. aug. 25. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon boldog lettem volna, ha anyám randizgat valakivel, ne adj isten megtalálja a párját. 14 éve váltak el a szüleim, azóta anyámnak senkije sem volt!! A mai napig együtt élünk, és kiállhatatlan hárpia. 30 éves vagyok, a fiam 3, férjem van, és itt van anyu "koloncnak" mert annyira magányos, és begyöpösödött lett, hogy nem kell már senkinek. Megszokta, és szerinte ez így tök jól van. Szóval ha most zavar anyukád kapcsolata, akkor gondolj bele, hogy hosszútávon mindenkinek jobb ha boldog. És ne juss az én sorsomra.
2012. aug. 25. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, neki is jár a boldogság, az, hogy legyen egy férfi aki szereti. 42 évesen még abszolút nem öreg, ha esetleg így gondolnád. Ha a pasi normális, próbálj meg majd vele te is megismerkedni, összebarátkozni, mindenki élete könnyebb lesz!
2012. aug. 25. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki :) mondanám, hogy meséljen róla, szerintem fontos lenne a te véleményed is neki, hogy hogy állsz hozzá.
2012. aug. 25. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
"Tényleg? De jó! Hogy hívják, hol ismerted meg?"
2012. aug. 25. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy örülnék ha boldog.
2012. aug. 25. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!