Öcsém miatt egy lány nem szól hozzám. Mit tegyek?
Szóval öcsém hazudozott neki, és úgy állított be engem, hogy én milyen rossz báty vagyok, pl. azt mondta, hogy nem nyugtattam meg egy kicsit sem, hogy a középsulitól nem kell félnie.. Közbe meg volt, hogy megengedtem, hogy itt aludjon szobámba, és kb. egész este a középsuliról beszélgettünk. Én mentem el vele a szóbelijére, elkísértem a beiratkozásra.. Akkor meg miért hazudozik ennek a lánynak? Most miatta nem áll szóba velem a lány, mert állítólag (öcsém mondta neki), én azt mondtam öcsémnek, hogy ez a lány, nem várja őt a suliba, meg hogy őt ott igazából senki sem várja, és mindenki utálja.
(Öcsém is abba a suliba fog járni amelyikbe mi) Most mit csináljak?? Öcsémmel kéne elsősorban kezdeni valamit, de nagyon ritka az a pillanat, hogy normálisan el tudjunk beszélgetni...
Mostanában sajnos ilyen.. Az új haverjaival mindenkinek beszólogatnak, kiröhögik nyilvánosan... De csak addig ilyen nagy a pofája, amíg haverjai ott vannak.. Remélem, ha az új suliba megy megváltozik.. Egyébként, van pár dolog, amit onnan tudok, hogy van egy volt haverja, akibe jóban voltak, de öcsém kibeszélte a háta mögött, és ő tudja a jelszavát facebookra. Szóval van pár dolog, amit onnan is tudok, de azokról inkább nem szólok senkinek..
Az a lényeg, hogy nem csak ismeretlenekről állít dolgokat, hanem a családját is leírja mindennek...
Azt nem tudom, hogy konkrétan miket mondhatott öcsém ennek a csajnak, mert engem ismert először, és ne értem miért öcsémnek hisz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!