Teljesen egyedül vagyok. Mit tegyek?
Vannak haverjaim, de egy igaz barátom sincs. Soha nem jön el velem egyik ismerősöm sem sehova. Hiába hívom... Egyedül meg 17 évesen nem fogok kóborolni...
Mit tegyek? Rettentő rossz érzés. Minden nap itthon ülök, mint egy nyugdíjas.
Ne aggódj, velem a legjobb barátnőm se jön sehova. :) Rengeteg haverom is van, de ők is csak akkor hajlandóak kimozdulni, ha ők akarnak menni.
Ezért aztán fogtam magam, és rengeteg helyre egyedül kezdtem járni (színház, mozi, strand, fesztivál, koncert, cukrászda). Néha csatlakoznak, néha nem, de én nem fogok otthon ülni azért, mert lusta dög mindegyik.
Menj te is egyedül, hidd el annyira nem rossz. Eleinte furcsa lesz, de meg lehet szokni.
20/l
Az a baj, hogy eléggé zárkózott vagyok egyedül. Kell lennie mellettem legalább egy valakinek és akkor minjárt könnyebb. :)
Van hobbim, a fotózás.
Hát akkor ideje, hogy leküzdd ezt a korlátot. :) 17 éves vagy, még csak most jönnek igazán azok a helyzetek, mikor egyedül kell helytállnod, magadra leszel utalva, rajtad múlik majd, hogyan tudsz beolvadni egy új közösségbe(munka, új suli, stb.) Bárhova hívnak, fogadd el, akkor is, ha nem sok kedved van hozzá, hátha új kapcsolatokat tudsz kialakítani.
Más: meg kell tanulnod egyedül is elszórakoztatni magad. Nem rossz az egyedüllét, és téves dolog azt hinni, hogy te ettől egy unalmas figura vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!