Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem számíthatok...

Kiralylany85 kérdése:

Mit tegyek? Nem számíthatok az anyámra. Nem rég azt hittem, h. elvetéltem és küldtem egy sms-t anyámnak. Erre semmi válasz nem érkezett, pedig tartjuk a kapcsolatot egymással. Párnap múlva felhívtam és csak magyarázkodott.

Figyelt kérdés

Pedig ő is várta az unokáját, de én már nem érdekeltem.

Ezek után mit gondoljak róla??

2012. aug. 24. 17:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, ő az édesanyám és mindig is az lesz, túl fogok lépni ezen is, csak még egy kis idő kell hozzá. Sajnos rengeteg dologgal megbántott mostanában, ez már csak a hab volt a tortán. Az esküvőmön is megsértődött,a párom anyukájára, mert ő nem maradt végig és másnap énhozzám nem szólt emiatt. Most vettünk egy házat, amit felújítunk, még nem is látta, pedig csak néhány km-re lakik tőlünk. Arról nem beszélve, h. segíteni semmit nem segített. Terhes vagyok,de egy paradicsomot nem ad a kertjükből. Szóval elég önző, mert fordítva rendesen el van kényeztetve. De ha én is megtartom az 5 lépés távolságot, akkor majd talán nem bánt meg.
2012. aug. 25. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem önmagával van baja. Öregszik, körülötted pedig zajlik az élet. Talán ez esik most rosszul neki.

Nekem az anyósom ilyen...

2012. aug. 28. 14:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Biztos van benne irígység is. Sajnálom, h. neked meg az anyósod ilyen. A családját nem választhatja meg az ember, viszont a férjem családjára lehet számítani legalább.
2012. aug. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!