Lehet a férjemnek tényleg csak jóbarátja egy nő?
Figyelt kérdés
26 évesek vagyunk lassan 10 éve vagyunk együtt.Van egy 1,5 éves kisfiunk4Jól megvagyunk,nem veszekedünk,szeretjük egymst!De egy jó ideje van egy nagyon jó barátnője,ebből már volt vita mert itthon is felhívta már amin én kicsit bepöccentem,napi szinten beszélnek,sms,Messenger,személyesen.És tudom hogy megy a flört(incselkedés ahogy a férjem mondja) ,de azt mondja semmi több)Csak a vére hajtja vagy mit csináljak én úgy érzem mindent megteszek kettőnk érdekében.Ez már több mint barátság!nekem is volt fiú barátom de ő meleg volt.Úgy érzem megszakad a szívem ha ez folytatdik de nem akarom eltiltani tőle!Légyszi írjatok.2009. júl. 25. 09:09
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Remélem még nincs veszve semmi!Bízom a férjemben és a szavában!Megpróbálok nem gondolni a jövőre mert azt sosem tudni mi lesz!Ameddig jó azt ki kell élvezni!
s megpróbálunk több időt kettesben tölteni ezt megbeszéltük!
Mindenkinek szép napot!
2009. júl. 26. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!