Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet a férjemnek tényleg...

Lehet a férjemnek tényleg csak jóbarátja egy nő?

Figyelt kérdés
26 évesek vagyunk lassan 10 éve vagyunk együtt.Van egy 1,5 éves kisfiunk4Jól megvagyunk,nem veszekedünk,szeretjük egymst!De egy jó ideje van egy nagyon jó barátnője,ebből már volt vita mert itthon is felhívta már amin én kicsit bepöccentem,napi szinten beszélnek,sms,Messenger,személyesen.És tudom hogy megy a flört(incselkedés ahogy a férjem mondja) ,de azt mondja semmi több)Csak a vére hajtja vagy mit csináljak én úgy érzem mindent megteszek kettőnk érdekében.Ez már több mint barátság!nekem is volt fiú barátom de ő meleg volt.Úgy érzem megszakad a szívem ha ez folytatdik de nem akarom eltiltani tőle!Légyszi írjatok.
2009. júl. 25. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia. Mégis muszáj lesz valahogy eltiltanod tőle, mondd meg neki hogy ez téged nagyon zavar, és a kisfiatokra meg rád való tekintettel találkozzon a nővel kevesebbet, és ne beszéljenek minden nap. Néha muszáj határozottnak lenni ilyen téren. De majd ha látja hogy választás elé került akkor Titeket fog választani és elfelejti ezt a nőt. Lehet hogy nekem túl sok rossz tapasztalatom van már, de férfi és nő között NINCS teljesen igazi barátság... De ha van is, akkor se találkozzon az ember az ellenkező nemű ,,barátjával" minden nap. Főleg ha felesége és gyereke van...
2009. júl. 25. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát azért ha már sms meg MSN megy napi szinten ott már csaknem barátság van. Talán még az MSN belefér, de a hívogatás meg sms az már nem nagyon. Ülj le vele és beszéld át ezt a dolgot mindenképpen, ajánlj neki 2 utat, vagy befejezi ezt vagy vége, talán akkor észbekap még akkoris ha te ezt nem gondolod komolyan. Lehet megijed és befejezi. Egy próbát mindenképpen megér.
2009. júl. 25. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarlak elkeseríteni, saját tapasztalatomból írom, hogy a túl fiatalon összekerült pároknál előbb-utóbb az a vége, hogy belép valaki más a képbe. Ha még most kezdené a csajozást, akkor sem lenne idős hozzá, ráadásul majdnem gyerekek voltatok, amikor összekerültetek. Kizárt, hogy valaki 16 évesen összekerül valakivel és az holtomiglan tart. Ne legyen igazam. Eltiltani nem tudod, hiszen ha rád való tekintettel már abbahagyhatta volna az incselkedést, ha akarná. Nyilvánvaló, hogy nem akarja, hiszen az újdonság varázsa jól esik neki. Van ugyan férfi és nő között barátság, de azért nem árt figyelned. Beszélj a pároddal, hogy ez Neked nagyon rosszul esik és kéred, hogy márcsak a gyerekre tekintettel is hagyja abba a flörtölgetést. Remélem nem lesz rossz vége ennek az egésznek.
2009. júl. 25. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is van olyan férfi, aki a baráti körömhöz tartozik, de nincs minden nap sms, meg messenger.

Na jól is nézne ránk a két házastárs!

Kamaszkori barátságoknál van a minden-nap egymáson lógunk, beszélünk...stb.

A családos ember mindennapi életébe már nem fér bele ilyen nagyon szoros barátság. Mi (akár a férjem, akár én), ha van közös program, akkor megyünk barátokkal. Vagy egy - két héten egyszer összefutunk, megiszunk egy kávét együtt, vagy sms-t küld, hogy "30-al repesszél a hosszúsoron, mert fényképeznek", de naponta?

Ja, és a házastársaink is be vannak vonva (tehát mi ketten nem lófrálunk együtt félnapokat.) A közös program mindenkinek közös.

Dícsérete dolog a jóbarátság, meg kell is, de a család az első, márpedig ha napi szinten ez megy, akkor azt az időt a családoktól veszik el.

A férjedék esetében ez már több mint barátság. Napi szinten beszélnek? Veled kell napi szinten beszélgetnie, nem egy másik nővel. Neked küld a férjed Sms-t naponta? Veled mennyit beszél? Egyáltalán, mi a bánatot tud napi szinten beszélgetni ezzel a nővel?

Lépj addig, amig harc nélkül rendet lehet tenni, mert később nagyobb baj lesz.

2009. júl. 25. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha szerveznétek közös programot a hölggyel, hogy esetleg te is személyesen ismerd, és megnyugodj? Nekem is van olyan férfi haverom, akivel napi szinten tartom a kapcsolatot szinte (igaz, én csak neten, mert másra nincs pénzem, illetve amikor nem érek rá, vagy ő nem ér rá, akkor nem), de tényleg csak barátok vagyunk elpoénkodunk, az még nem flört.

Ha mégis több van a párod és a nő között, akkor azt úgyse tudod megakadályozni hosszú távon, ha te mégse az igazi vagy a párodnak. Eltiltással csak még jobban akarni fogja a társaságát, és csak felgyorsítod a folyamatot. Ha az igaziak vagytok egymásnak, akkor meg nincs mitől félned, csak bízz egy kicsit jobban a párodban.

2009. júl. 25. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is van egy olyan kollégám, akivel napi szinten beszélünk és mesenger, meg ilyesmi (mondjuk sms-ezni nem szoktunk), de nagyon sok bizalmas dolgot megbeszélünk.. természetesen a felesége állati féltékeny, de szerencsére egy elég intelligens nő, és vele is jóban vagyok. De azt nem érzem olyan szoros barátságnak, mint a kollégával. A feleség jól érzi, hogy vannak ugyan dolgok, amiket talán nem kéne a férje elmondjon, főleg hogy vannak azért problémák a szintén 10 éves házassággal, és néha nekenm kínos, hogy ilyen-olyan panaszt hallgatok a férjtől. De aztán megsajnálom, mert látom, hogy nem merné otthon leülni megbeszélni, de így legalább ki tudja adni magából... én ezerszer mondtam neki, hogy beszélgessenek kettesben komolyan, de elég bonyolult személyiségek mind a ketten. én viszont nem szívesen adnám fel a barátságot pusztán a féltékenység vagy amiatt, hogy nekik problémáik vannak egymással. A férj amúgy nem mondom, hogy néha nem viselkedik úgy, mintha flörtölni akarna, de úgy érzem, ez csak valami levezetése valami másnak, ami mélyebbről ered.

Szóval én a helyedben azért megvizsgálnám, van-e valami köztetek, amit nem mondotok ki és mégis probléma, amit a férjed így vezet le.

2009. júl. 25. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is benne vagyok egy ilyenféle kapcsolatban...hűű, nem is tudom, van annak már 8 éve, de most már ez annyiban kifújt, hogy havi egy sms-t írunk egymásnak, hogy mi van a másikkal. A nagy szerencse az volt, hogy az ország két külön végében élünk. Túlestünk azon is, hogy összeültünk megismerkedni, mint házaspárok. Szóval személyes kapcsolat összesen egyszer volt. De! Ez a kapcsolat egy pótlás! Részemről a nőiességemet akartam megélni ezzel és kommunikációhiányom is volt a múltban. Aztán ahogy folyamatosan ébredtem rá, hogy mi hiányzik a kapcsolatomból, folyamatosan próbáltam az urammal ezt rendbe tenni, ahogy a "barátom" is a feleségével való kapcsolatát, úgy egyre ritkultak ezek a beszélgetések a számítógépen és sms-en is. A barátom részéről annyiban nyilvánul meg az egész, hogy szintén a férfiasságát próbálja ...hülye szó: életben tartani és ahogy utóbb mondta egy kis titok vagyok az életében. Szóval van köztetek valami hiba, valamilyen hiányosság, próbálj rájönni, hogy mi az. Biztos vagyok benne, hogy a csábítás kimarad már az életetekből, talán ez a nyitja az egésznek. Az a bizonyos barátnő egy meghódításra váró/vágyó célpont a férjednek és az incselkedésből bármikor lehet valami sajnos...kérdés mikor lesz egy elég mély válság köztetek hozzá. Nálunk nem volt, mert igyekeztem megtalálni, megoldani a hibát, ami sikerlt is. Most erősebb lett a kapcsolatunkat a férjemmel, az tuti!

2009. júl. 25. 13:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm mindenkinek!

Én mindent megpróbáltam új hálóruci,új ruha(a bók annyi

volt hogy most vetted?)

Nem vagyunk elhidegülve egymástól,sxeulisan sem.És én olyan bújós tipus vagyok,babusgatnám még mindig egész nap

Tegnap este beszélgettünk és ő azt mondja hogy szeret és szeret még mindig hazajönni,szereti a fiunkat!ne aggódjak.De n nem akarok az a feleség lenni akinek a szemébe hazudnak és el is hiszi(néha az igazsággal lehet a lejobban hazudni)De azt mondja ennyi év után már nem ugyanaz!És nemg hiszi el ho nekem igen!Mindig is féltem hogy idvel ez gondokat fog szülni hogy mi fiatalon jöttünk össze!neki már most kap :))uzárási pánikja van!Nem akarom elveszíteni ezért sem akarom elszakítani tőle ezt már elmondtam neki!Férfiak mivel lehet titeket újra lángra lobbantani!Már egy 3as szexen is gondolkodtam hogy feldobjuk egy kicsit az unalmas hétköznapokat!De anniyra félek hogy le akar cserélni.(Nem vagyok magt elhanyagolt anya,hogy ez lenne a baj)

ÁÁÁÁÁ ez tiszta őrület!

Köszi mindenkinek!Még szivesen várok tapasztalatokat,tippeket!

2009. júl. 25. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
A harmadik hozzászóló vagyok.... na erről írtam Neked. Lehet, hogy Te mindig ugyanúgy érzel, de nem vagyunk egyformák. Vannak akinél idővel szeretetté szelidül a szerelem. Kapuzárási pánikja nem lehet, az a középkorúaknak van. Egész egyszerűen nagyon fiatal volt amikor összejöttetek, nem élte még ki magát, gondolom rajtad kívül nem volt eddig más nő az életében. Arra vigyázz, hogy ne ess át a ló másik oldalára. Egy pasiba minél jobban kapaszkodnak, annál inkább menni fog. Hiába figyelsz magadra, hogy mindig kivánatos legyél neki, ha már nem kíván úgy mint régen. Ne alázkodj meg, hanem inkább találj ki több közös programot, bízd rá minél többet a kicsit. Kérd meg, hogy ritkítsa a barátnővel való kapcsolatot,mert az Neked rossz. Ha hallgat Rád és érezhetően visszatalál hozzád, akkor semmi gond, de ha nem lesz változás, akkor tudomásul kell venni, hogy elmúlt valami és aki menni akar, azt el kell engedni.
2009. júl. 25. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:

A 3-as szex nagyon sokat ront a dolgokon, ha úgy kerül kipróbálásra, hogy a kapcsolatban valami probléma van, vagy az egyik fél nem elégedett. Eszedbe ne jusson!

Egyébként ha te is egy munkahelyen lennél és nem bezárva a gyerekkel egész nap, ugyanúgy érzékelnéd a férfikollégák érdeklődésést és bizony lenne olyan is, aki talán kicsit megdobogtatná a szíved! Csak téged otthon a gyerekkel gondolom nem sok inger ér (közért, tévé), az ilyen helyzet nagyon veszélyes, mikor a férj úgy érkezik haza, hogy ő az egyetlen izgalom forrása... ezt nagyon sok házasságnak kell átvészelni és hát sajnos nem minden férfi dönti el tudatosan, hogy jó, most ez van, ilyen időszak, de a családért összeszorítom a fogam és hűséges leszek, meg a gyerekért.

Itt megmondom őszintén, nem nagyon segít semmilyen hálóruci, minden a férjed habitusán és tudatosságán múlik, ha ő belül elhatározta, hogy oké, incselkedik, de egy határt nem lép át, akkor az valószínűleg úgy is lesz, de ha ilyen lesz-ami-lesz hozzáállása van, akkor sokkal nehezebb a helyzeted, mert csak a 3. fél viselkedése dönti el, hogy lesz-e ebből megcsalás... te meg eldöntheteed, hogy megpróbálsz-e újra izgalmas nő lenni (gyerek be a bölcsibe-oviba, neked is új munkahely, külön buli barátnőkkel vagy hobbi, szóval kevésbé folyton "elérhető" lenni... hiszen a férjed hazamegy és egyből ott vagy neki, csak nézel rá, hogy beszélgessetek.. nem túl izgalmas), vagy akor bízol benne és átvészelitek akkor is ezt az időszakot, ha te otthon dekkolsz a gyerekkel és az a téma minden este, hogy mennyit evett meg mit mondott a gyerek. bocs a sarkításért de férfiszemmel nézve persze hogy igzisebb egy idegen lány, aki mindenféle más dolgot is csinál az életében, és nem kell neki elkötlezni magát.. ilyen a férfitermészet, reméljük, nem ennyire ösztönlény a férjed.

2009. júl. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!