Miért könnyebb a férfiaknak az élet?
Miért kell a nőknek siránkozni? A férfiaknak is megvannak a maguk bajai, csak nem rinyálnak.
23N
Van a szülésnél és a menstruációnál ezerszer rosszabb dolog az életben, ami a férfiaknak is kijár sajnos.
Egy nő vagyok aki szült már és élt meg rosszabbat a szülésnél...
Sokkal könnyebb.
Nekem Férfiként el kell viselnem a társadalmi rang miatti megkülönböztetést, küzdenem kell azért, hogy otthont teremtsek, nem is akár milyet, hogy autóm legyen, hogy jól keressek, amivel felkelthetem az érdeklödést...
Szerintem sem könnyebb.
Férjemmel egyedül élünk 500km.re bármi féle családtól.
Most született a második babánk meg, elsö is még csak 2 lesz. Vagy is ház+kisgyerek+baba ami iszonyat munka nekem, éjszakázás egyiktöl a másik gyerekig, nappal a kicsi szoptatása+nagy nevelése+házimuka. Segítség még egy pici sem. Férjem 35 embert irányít a cégénél, ami oriási feleöség, nyomás, munka. Itthonról elmegy reggel 7-kor és este 6-ra haza kell érkeznie, mert elkezdödik az esti rutin, ami etetés+fürdetés+alatatás, amit egyedül nem bírok, mert a nagy is rajtam lógna de a kicsit is szoptatnom kell. vagy is haza ér és már kezdödika második müszak neki. éjszaka sokszor a nagy megébred akkor mikor szoptatok (hallja a másik szobában), akkor férjemnek is kellnie kell és bemennie.
Sokszor hulla fáradt vagyok, vagy éppen elfog az itthon léti magány és látja hogy szomorú vagyok, de nem tud ellene semmit tenni. A szülésnél ott volt végig velem és próbált lelkiekben segíteni 8ami sikerült is neki), de nem hiszem hogy jó érzés volt a feleségét szenvedni látni.
vagy is egy normális férfi aki kiveszi részét a családban annak ugyan olyan nehéz mint egy nönek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!