Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki, mit néz meg elöször egy...

Ki, mit néz meg elöször egy nön-férfin?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%

Milyen érdekes, hogy egy halom férfinak van normális nője, és egy halom normális nőnek van rendes férfija.

De sírni könnyebb.

Húzz vissza kisfiú a szerelem-szex kategóriába, ott vannak síró fiú pajtijaid, játssz velük, ne a süket dumád osztogasd, kis senkiházi, zöldfülű, takonypóc.

2012. aug. 24. 14:50
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Magad se tudod mit beszélsz utolsó. NAgy okos vagy, te mondod magad érettnek. Nem vagyok kisfiú, komoly ember vagyok aki tudja mit beszél. Szétnéz a normális ember a világban és mit lát, egy rakáűs ribancot és csecsszopó idiótát akiknek a szexen jár az agyuk. Milyen szex kategóriába húzzak vissza? Ki beszélt itt a sírásról? siránkoztam talán? Csak azt mondtam hogy nincs normális nő, és te vagy a legjobb bizonyíték erre. Hogy csak ilyen magadfajta nők vannak akik azt hiszik uralkodhatnak a férfin és kihasználhatják őket.

Van egy rakás normális férfi és normális nő akiknek normális kapcsolatuk van? Na azt megnézem, érdekes, sok egyedülálló fiatal anyuka van, nyilván azok is ezek közül a sok normális kapcsolatok közül valók.

2012. aug. 24. 14:56
 23/30 anonim ***** válasza:
17%

A nők 99%-a r*banc, ha pénzt kínálsz nekik, bárkivel elmennek, csak az ár a kérdéses.

A férfiak 60-70%-a egy lúzer, 0 egzisztenciával, és ezt valahol tudják is,

van akkor számtalan "rizikófaktor": kis cerka, csúnyaság, igénytelenség, bunkóság, és a "farok szindróma"

Azaz a férfiak 90%-a is kiesik az ideális férfitípus alól.

Maradt még a férfiak 10%-a, ebből 5% pontosan tisztában van az értékével: lyukból ki, lyukba be (van erre lehetősége, ld. első bekezdés), és 5%, aki kiábrándult a nőkből, és őszintén szólva a normális lányt már nem is keresi, mert tudja, hogy nincs...

Állításaim igazolására: nem egyszer láttam már olyan szende kiscsajt, aki azt hittem kettőig sem tud számolni, azt kiderült, hogy egyszerre 4-5 f*rkat sz*pott egy-egy buli alatt...

..ill. olyan pasit, aki egyedül kereste az igazit, normális, józan, udvarias, de mivel nem rámenős, ezért a dominancia sem jelent meg nála: ergo a nők le se sz/*rták...

Egy nő számára genetikailag kódolt, hogy a férfi domináns legyen, kvázi uralkodjon. Ha nem ilyen, akkor nem is jöhet szóba a számukra...ergo a normális férfiak a nők számára nem kellenek.

2012. aug. 24. 15:43
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
OSztom az utolsó válaszoló véleményét. Nagyon jól leírta.
2012. aug. 24. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:

Legfontosabb az összhatás. Ha nem tetszik, nem nézegetem tovább. Ha tetszik, akkor először arc, aztán cipő, és a többi ruhája, végül a teste. A cipőjéből nagyon sok minden kiderül!

L21

2012. aug. 24. 21:07
 26/30 anonim ***** válasza:
A kézfeje is nagyon fontos! A vékony kis ujjaktől kiráz a hideg. Nem tudom miért... Azt szeretem ha jó nagy a keze :)
2012. aug. 24. 21:09
 27/30 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy régimódi,öregasszonyos vagyok,de a szemét.
2012. aug. 25. 12:08
 28/30 anonim ***** válasza:

kedves 18#-as válaszoló!

köszönöm, hogy a válaszoddal bebizonyítottad mennyire komoly férfi vagy...

üdvözlettel: a 17#-es nem rendes lány

2012. aug. 25. 14:51
 29/30 anonim ***** válasza:
A fejét (haj és arc egybe) aztán a tartását. (Nőknél és férfiaknál is.) 16L
2012. aug. 25. 19:07
 30/30 anonim ***** válasza:
14:56: Én ismerek egy normális nőt. De sajnos neki már van egy normális férje és egy kevésbé normális, okoskodó, de viszonylag jószándékú kamaszlánya. 16L
2012. aug. 25. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!