Ki, mit néz meg elöször egy nön-férfin?
Milyen érdekes, hogy egy halom férfinak van normális nője, és egy halom normális nőnek van rendes férfija.
De sírni könnyebb.
Húzz vissza kisfiú a szerelem-szex kategóriába, ott vannak síró fiú pajtijaid, játssz velük, ne a süket dumád osztogasd, kis senkiházi, zöldfülű, takonypóc.
Magad se tudod mit beszélsz utolsó. NAgy okos vagy, te mondod magad érettnek. Nem vagyok kisfiú, komoly ember vagyok aki tudja mit beszél. Szétnéz a normális ember a világban és mit lát, egy rakáűs ribancot és csecsszopó idiótát akiknek a szexen jár az agyuk. Milyen szex kategóriába húzzak vissza? Ki beszélt itt a sírásról? siránkoztam talán? Csak azt mondtam hogy nincs normális nő, és te vagy a legjobb bizonyíték erre. Hogy csak ilyen magadfajta nők vannak akik azt hiszik uralkodhatnak a férfin és kihasználhatják őket.
Van egy rakás normális férfi és normális nő akiknek normális kapcsolatuk van? Na azt megnézem, érdekes, sok egyedülálló fiatal anyuka van, nyilván azok is ezek közül a sok normális kapcsolatok közül valók.
A nők 99%-a r*banc, ha pénzt kínálsz nekik, bárkivel elmennek, csak az ár a kérdéses.
A férfiak 60-70%-a egy lúzer, 0 egzisztenciával, és ezt valahol tudják is,
van akkor számtalan "rizikófaktor": kis cerka, csúnyaság, igénytelenség, bunkóság, és a "farok szindróma"
Azaz a férfiak 90%-a is kiesik az ideális férfitípus alól.
Maradt még a férfiak 10%-a, ebből 5% pontosan tisztában van az értékével: lyukból ki, lyukba be (van erre lehetősége, ld. első bekezdés), és 5%, aki kiábrándult a nőkből, és őszintén szólva a normális lányt már nem is keresi, mert tudja, hogy nincs...
Állításaim igazolására: nem egyszer láttam már olyan szende kiscsajt, aki azt hittem kettőig sem tud számolni, azt kiderült, hogy egyszerre 4-5 f*rkat sz*pott egy-egy buli alatt...
..ill. olyan pasit, aki egyedül kereste az igazit, normális, józan, udvarias, de mivel nem rámenős, ezért a dominancia sem jelent meg nála: ergo a nők le se sz/*rták...
Egy nő számára genetikailag kódolt, hogy a férfi domináns legyen, kvázi uralkodjon. Ha nem ilyen, akkor nem is jöhet szóba a számukra...ergo a normális férfiak a nők számára nem kellenek.
Legfontosabb az összhatás. Ha nem tetszik, nem nézegetem tovább. Ha tetszik, akkor először arc, aztán cipő, és a többi ruhája, végül a teste. A cipőjéből nagyon sok minden kiderül!
L21
kedves 18#-as válaszoló!
köszönöm, hogy a válaszoddal bebizonyítottad mennyire komoly férfi vagy...
üdvözlettel: a 17#-es nem rendes lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!