Ti adnátok "mesterséges" fantázianevet a lányotoknak?
Kedvenc íróm egyik kreált neve nagyon szép, második névnek szívesen adnám a lányomnak, már csak a jelentése miatt és a történet háttere miatt is.
Úgy ejtendő a név, ahogy le van írva, nincs benne semmi különös betű (még csak x, vagy y sem).
Az első neve természetesen egy teljesen elfogadott név lenne.
szerintem ez egész jó név, rosszabbra gondoltam :D
nekem a Noélia tetszik bár nem tudom valahol létezik-e tényleg de úgy rémlik mintha hallottam volna már egy filmben
Tudtam, hogy valami Gyűrűk Ura név lesz.
Megmondom őszintén, nekem nem tetszenek az ilyen nevek. Mármint így filmen és regényen nagyon szép és jó, de a valóságban nem tetszik.
De sajnos manapság már olyan sok idióta hangzású név van, hogy szerintem egy ilyen név, mint amit te választottál, abszolút nem tűnne ki tömegből. Szóval szíved joga. (bár nem tudom, hogy lehet e anyakönyveztetni)
Inkább ilyen nevek legyenek, mint Bobbyk, Jockey és Szamanták, Dzseniferek, meg Krisztoferek...
Nekem speciel tetszik a választott név :)
Miért nem hívod majd Eleanornak? Az létező név, és nincs a hercehurca az MTA-val.
De bocs, ha megbántottalak, nem volt szándékomban, nem is olvastam a Gyűrűk urát, így lehet, hogy nem érzem át a feelinget eléggé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!