Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti adnátok "mesterséges"...

Ti adnátok "mesterséges" fantázianevet a lányotoknak?

Figyelt kérdés

Kedvenc íróm egyik kreált neve nagyon szép, második névnek szívesen adnám a lányomnak, már csak a jelentése miatt és a történet háttere miatt is.

Úgy ejtendő a név, ahogy le van írva, nincs benne semmi különös betű (még csak x, vagy y sem).

Az első neve természetesen egy teljesen elfogadott név lenne.

2012. aug. 23. 17:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

szerintem ez egész jó név, rosszabbra gondoltam :D

nekem a Noélia tetszik bár nem tudom valahol létezik-e tényleg de úgy rémlik mintha hallottam volna már egy filmben

2012. aug. 23. 19:32
 22/32 anonim ***** válasza:
Az Elanor nagyon szép név, és szerintem ha kérvényezitek, engedélyezni is fogják. (és a többiek is örülnek. :-D)
2012. aug. 23. 20:32
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

Tudtam, hogy valami Gyűrűk Ura név lesz.

Megmondom őszintén, nekem nem tetszenek az ilyen nevek. Mármint így filmen és regényen nagyon szép és jó, de a valóságban nem tetszik.

De sajnos manapság már olyan sok idióta hangzású név van, hogy szerintem egy ilyen név, mint amit te választottál, abszolút nem tűnne ki tömegből. Szóval szíved joga. (bár nem tudom, hogy lehet e anyakönyveztetni)

2012. aug. 23. 22:53
 24/32 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és az idióta hangzású nevet nem pont az általad választottra értem, hanem ezekre, az ultragáz hülyeségekre, amiknek se füle, se farka. :) (Csörsz, Büvellő, Aisa, stb.)
2012. aug. 23. 22:57
 25/32 anonim ***** válasza:
Basszus, itt valami gondolatfolyam van vagy mi, mert nekem is pont ma jutott eszembe, hogy ez vajon van-e már engedélyezve Magyarországon, mert tök szép :O (Igaz, nekem a gyerekvállalás kategóriában feltett kérdések alapján ugrott be, ahol mindenki "babó"-nak nevezi a gyerekét, és a kisördög azt súgta, írjam be egy ilyennek, hogy ha már hobbit a gyereke, akkor legyen Frodó vagy Elanor >:-D) Nekem is tetszik, de ne aggódj, nem lopom el, mert nem tervezek gyereket a közeljövőben és az elsőnek amúgy is A betűs nevet akarok, mert családi hagyomány :)
2012. aug. 23. 23:49
 26/32 anonim ***** válasza:

Inkább ilyen nevek legyenek, mint Bobbyk, Jockey és Szamanták, Dzseniferek, meg Krisztoferek...

Nekem speciel tetszik a választott név :)

2012. aug. 24. 08:19
 27/32 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy Arwent :)
2012. okt. 31. 23:46
 28/32 anonim ***** válasza:

Miért nem hívod majd Eleanornak? Az létező név, és nincs a hercehurca az MTA-val.

De bocs, ha megbántottalak, nem volt szándékomban, nem is olvastam a Gyűrűk urát, így lehet, hogy nem érzem át a feelinget eléggé. :)

2012. nov. 2. 20:39
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem is az Eleanor ugrott be, vagy az Eleonóra.
2012. dec. 7. 16:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Inkább nem
2014. aug. 23. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!