Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm szerint hazudok a...

A barátnőm szerint hazudok a páromnak és nem vagyok tisztességes. Igaza van?

Figyelt kérdés

10 éve élek együtt a párommal, nem vagyok szerelmes, talán soha nem is voltam. (Az első barátommal olyan csalódás ért, ami soha nem tudtam feldolgozni, így azt hiszem nem is vagyok képes a szerelemre)

Ennek ellenére szeretem, tisztelem és tudom, hogy vele szeretnék megöregedni.

Egyszer beszéltem neki erről, és láttam, hogy fáj neki, ezért azóta nem feszegetem a dolgot.

Sokszor mondja, hogy szeret, és én is, mert így is van, de nem vagyok szerelmes.

Tegnap beszélgettem erről a barátnőmmel, aki az mondta, hogy hazudok a páromnak és szakítanom kéne, mert tisztességtelen vagyok. Szerinte hülyeség amit csinálok. És szerinte ezért nincs még gyerekünk.

Tudom, hogy az én életem, neki is ezt mondtam, de mindig nagyon fontosnak tartottam a tanácsait (ez egy 15 éves barátság).

Igaza lehet, fontolóra kellene vennem azt amit mond?

Nem a szakítással kapcsolatban, hanem, hogy ezt tisztáznom kéne a párommal.

2012. aug. 22. 13:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
kedves,érzelemeket nem kimutató női lélek! egy 9, és egy fél éves kapcsolatom ment tönkre pontosan olyan okból,mint amilyen Te vagy!35 leszek,és folyton csak a problémás nőkkel találkozom...egyszerűen szégyen,hogy Ti nők akiknek állítólag sokat jelent az érzelem meg a törődés,és ezt hiányoljátok a férfiaktól,nos,ezen a téren vagytok a leggyengébbek! nem is érdemled meg a párodat,jobb lenne valaki közömbös pasival lenned,mert akkor egyforma érzelmi szinten lennétek!
2012. aug. 29. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!