Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csináljak? Nem tudok...

Mit kéne csináljak? Nem tudok hova menni! Nincs miért élnem

Figyelt kérdés

Sziasztok!

nem tudom mit kéne tennem hogy jobb legyen az életem

anyukám meghalt,apukám egy alkoholista sokszor van ugy hogy nincs mit ennünk

se ruhán semmink tavaly nyáron kaptam egy cipöt és már az is elszakadt,iskolába sem fogok tudni menni,mert nem lessz miböl megvenni a tanszereket,és koszos ruhákban nem szeretnék menni,olyan siralmas az életem ugy érzem nincs miért élnem 16 éves vagyok,a mai fiatal lányok olyan szépen tisztán járnak iskolába, nekem meg nincs semmim,ráadásul apukám ütni is szokott!tstvéreim nincsennek rokonaim nem segitenek,nincs kire számitanom!annyira el vagyok keseredve moziba soha nem voltam,most is a barátnöm apukájának a munkahelyéröl irok,ö ajánlotta ezt az oldalt!!!mit csináljak???

2009. júl. 24. 10:27
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
nagyonsajnállak :(:(:( esetleg vállalj munkát a faluban. vagy bnőd sem bír segíteni neked???
2009. júl. 26. 11:47
 22/22 anonim válasza:
Mesélj mi van veled? Régóta nem írtál!!!!
2011. ápr. 5. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!