Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne csináljak? Nem tudok...

Mit kéne csináljak? Nem tudok hova menni! Nincs miért élnem

Figyelt kérdés

Sziasztok!

nem tudom mit kéne tennem hogy jobb legyen az életem

anyukám meghalt,apukám egy alkoholista sokszor van ugy hogy nincs mit ennünk

se ruhán semmink tavaly nyáron kaptam egy cipöt és már az is elszakadt,iskolába sem fogok tudni menni,mert nem lessz miböl megvenni a tanszereket,és koszos ruhákban nem szeretnék menni,olyan siralmas az életem ugy érzem nincs miért élnem 16 éves vagyok,a mai fiatal lányok olyan szépen tisztán járnak iskolába, nekem meg nincs semmim,ráadásul apukám ütni is szokott!tstvéreim nincsennek rokonaim nem segitenek,nincs kire számitanom!annyira el vagyok keseredve moziba soha nem voltam,most is a barátnöm apukájának a munkahelyéröl irok,ö ajánlotta ezt az oldalt!!!mit csináljak???

2009. júl. 24. 10:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kamu!miért irtam volna ide?szórakozásbol!láttam hogy ö is szokott ide irni és megkérdeztem h én is irhatnék e!ennyi
2009. júl. 24. 11:24
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

Valószínűleg nem vettek elég komolyan téged a Gyámhatóságnál.

Menj be még egyszer. Vagy a Gyermekvédelmi szakszolgálathoz (Tegyesz)

Egy kiskorút nem hagyhatnak ilyen helyzetben, ez nonszensz!

A barátnőd apukájától nem tudsz segítséget kérni? Nem pénzre gondolok, hanem hogy kísérjen el ezekre a hivatalos helyekre. Vagy valaki más felnőttől.

Ha apukád ver is, és a létfenntartásod is veszélyben van, akkor segíteniük kell!!! (mármint a hatóságoknak)

2009. júl. 24. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha ver,akkor van nyoma.A háziorvos vesz látleletet,mutasd meg a "hivatalokban".Sőt sz.tem elpanaszolhatod neki a problémádat,soha nem tudni ki az aki segít rajtad!
2009. júl. 24. 11:39
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

Nos, ha elmennél diákmunkára, lenne pénzed buszjegyre. Az a bajod, hogy jajj, a turkálóból vannak a ruháid? Az enyémek is jórészt onnan vannak, meg a kínai boltból, mégsem szégyenlek elmenni dolgozni. 16 évesen itt kérdezed, hogy honnan vegyél vizet a mosáshoz? Ezek szerint te fürödni se szoktál? Ha nincs bevezetve a víz hozzátok, kút csak van... A kommentjeid alapján nem igazán értem, mit vársz innen. Kacsalábon forgó családi palotát senki nem fog neked felajánlani, mint ahogyan korlátlan vásárlási lehetőséget sem egy drága butikban.

A tanszereket meg kellene venned? Azokat én is a nyári munkával keresett pénzből vettem (mondjuk, én ennyi idősen büszke voltam rá, hogy valamilyen szinten már tudok gondoskodni magamról). Szóval keress csak diákmunkát nyugodtan a legközelebbi városban, nem olyan drága a buszjegy, a ruháidat mosd ki, akkor nem lesznek piszkosak, sőt, a diákmunkából talán még egy pár (kínai) cipőre is fog telni.

2009. júl. 24. 11:45
 15/22 A kérdező kommentje:

hát nem értem hogy lehet vki ilyen bamba!

a legközelebbi város 42 km-re van töllünk honnan vegyek buszjegyre mindenap pénzt?????fürödni szoktam akkor mikor apám ide adja a gázpalackhoz a kulcsot,hogy kinyissan és gyorsan lefürödjek mert 5 percem van rá!itt nincs diákmunka hova menjek áljak ki az út szélére és áruljam a testem

3000ft-ért????álj ki te te bisztos oda való vagy!

2009. júl. 24. 12:00
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Na igen... ha megtanultál volna írni és olvasni, "bisztos" sokkal könnyebben kapnál diákmunkát. Na meg akkor is, ha keresnél. Drágaságom, ha trágárkodni meg flegmázni tudsz, akkor nincs mit sajnálni rajtad. Sokan írtak itt már mindenféle megoldási tippet, te meg csak fröcsögsz. Akkor neked nincs is problémád, nem is akarsz megoldani semmit, csak visítozol itt, mint a vett malac.
2009. júl. 24. 12:15
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Fogjátok már fel, nincs pénze semmire, szakadt, mocskos ruhái vannak, mégis úgy, hogy menjen dolgozni????

(nem bántani akarlak, csak ők nem fogják fel, hogy így nem tudsz sokat tenni)

2009. júl. 24. 12:18
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Ruhához-cipőhöz ingyen is hozzá lehet jutni a Vöröskeresztnél, vagy valamelyik egyházi szervezetnél. A mocskos ruhákon viszont tényleg csak a mosás segít, senki nem vesz a ruha helyett másikat, mert a régi piszkos lett. A szakadtat meg lehet varrni. A Gyámhatóság köteles ilyenkor segíteni, intézetben elhelyezni akár (főleg, ha apukád rendszeresen ver). A mozi egy bonyolultabb kérdés, oda nem hiszem, hogy bármelyik hivatalos szerv adna jegyet.
2009. júl. 24. 12:27
 19/22 anonim válasza:
57%

Úristen nagyonsajnállak :'(

Nemtudom mitévőlegyél :/ talán munkát kéne vállalnod a faluban ahol élsz :/

de miaz h nemsegítenek rajtad a rokonok??

esetleg nagymamád van?

vagy a barátnőd sem tud segíteni ? :/

annyirasajnállak :/

2009. júl. 25. 11:54
 20/22 anonim válasza:

:((( nagyonsajnállak:((

talán keress magadnak munkát a faluban. vagy bnőd sem tud rajtad segíteni?

2009. júl. 26. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!