Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, kinek mondjam el?

Mit csináljak, kinek mondjam el?

Figyelt kérdés
A minap a bátyám után mentem fürdeni,és azt vettem észre,hogy ott a mobilja egy eldugott helyen.Megnéztem,erre épp a videó mód volt bekapcsolva.Leállítottam,és azt vette fel,ahogy én levetkőzöm,és bemegyek a zuhanyba...kitöröltem a videót.Másnap ,és harmadnap ugyan ez történt.Mi a frászt csinaljak,nem tudom.Elmondjam a barátomnak vagy se...
2009. júl. 23. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Mindenképpen olyannal beszéld ezt meg,akiben megbízol,és aki tud is segíteni rajtad.Szerintem elsősorban ezt a szüleidnek mondd el,és utána a barátodnak.Én azért nem a bátyádnak mondanám,mert tuti h észrevette h kitörölted a videót,és újra csinálja?Ez egy kicsit fura...

sok sikert

2009. júl. 23. 23:28
 12/18 anonim válasza:
89%

Szia!

Azt írod, a bátyád eldugott helyre tette a mobilját, tehát akkor neked nem is feltétlenül kell tudnod, hogy ot van. Így simán kapcsold ki, és tedd olyan helyre, ahol 100% nem találja meg.

Ha meg kérdezi, akkor neked honnan kellene tudnod bármit is róla elméletileg?

Csak vigyázz, nehogy más formában is megpróbáljon kamerázni, erre figyelj. Ha más eszközhöz folyamodik, akkor pakolj ki...és bizonyítékként ott a mobil is.

2009. júl. 23. 23:36
 13/18 A kérdező kommentje:

Én 18 vagyok,a bátyám meg 25.

Igazából rohadtul nem merek szólni se neki,se a szüleimnek...végül is a bátyám,és mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk...nem is értem,miért csinálja ezt.Régebben is volt már ez,a fiatalabbik bátyám akkor szólt,hogy a mobiljában talált rólam képeket,és kitörölte...szóljak talán neki??

2009. júl. 24. 00:12
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Az nagyon jó, ha van egy fiatalabbik bátyád aki tud róla. Na, akkor neki szólj, beszéld meg vele, hogy mit tegyél, tegyetek.
2009. júl. 24. 00:25
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Rád veri, előfordul, keress neki inkább egy barátnőt.
2009. júl. 24. 01:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szólj a szüleidnek!!! Mert ez beteges dolog!!!!! Ha nem lépsz egyszer nagyobb baj is lehet,mondjuk családon belüli erőszak! És ne mondd azt,hogy nem,mert jóban vagytok,mert aki ilyet csinál a hugával annak valamilyen sexuális zavara van.
2009. júl. 24. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én még betegebb vagyok a bátyádnál, mert az jutott eszembe, hogy biztos pénzért adja tovább a felvételeket. (Merthogy ebből pénzt lehet csinálni. Vagy ha azt nem is, legalább aprópénzt. Főleg, ha szép vagy. Miért ne lennél az?)

Amúgy sok múlik a részleteken. (Ahol az ördög is lakozik.) Ha jó a viszonyod a barátoddal, elmondhatod neki, de ez nagy teher egy kapcsolatban. Mit tehet Ő érted? Verje meg a bátyádat? Vagy mit?

A testvéreit az ember nem válogathatja meg, ha néha nagyon szeretné sem. Szüleiddel milyen a viszony? Azt írod, ez a nagyobbik bátyád már 25 éves. Egyszerűen mond meg neki, hogy ez az Ő korában már beteg dolog, keressen magának egy rendes barátnőt ha nincs, de ezt hagyja abba, mert nem vicces.

Ha nem használ, "be fog ázni a telefon". Van ilyen.

2009. júl. 24. 10:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Az is érdekes,hogy ő fotós,és mindig lefotózza a "jó csajokat"...de volt 2 évig barátnője,és...egyszerűen ezt abszurd...
2009. júl. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!