A minap a bátyám után mentem fürdeni,és azt vettem észre,hogy ott a mobilja egy eldugott helyen.Megnéztem,erre épp a videó mód volt bekapcsolva.Leállítottam,és azt vette fel,ahogy én levetkőzöm,és bemegyek a zuhanyba...kitöröltem a videót.Másnap ,és harmadnap ugyan ez történt.Mi a frászt csinaljak,nem tudom.Elmondjam a barátomnak vagy se...
Szerintem a barátodnak egyenlőre ne mondd el,hanem beszélj a bátyáddal.Ha sikertelen akkor a szüleidnek mondd el.
A barátodnak csak akkor,ha nem lehet leállítani és nem véd meg senki a beteges aberrációjával szemben.
2009. júl. 23. 22:19
4/18 anonim válasza:
A bátyjáddal kellene beszélni először. Hány éves, hogy ilyeneket csinál?
2009. júl. 23. 22:21
5/18 anonim válasza:
barátod majd intézi a bátyáddal a videót rólad ;D
am bizti szép csaj lehetsz :$
bátyád hány éves?:D
2009. júl. 23. 22:22
6/18 anonim válasza:
Fürdés után vidd vissza a mobilt a bátyádnak és mond meg, hogyha mégegyszer ilyet csinál, a mobilt is megfürdeted. Kérdezd meg, hogy mire volt jó. Aztán következő, hogy ha a szüleiddel jó a viszonyotok, jelzed nekik, hogy a tesód furán viselkedik veled. A barátodnak csak akkor szólj, ha otthon süket fülekre találsz. Ez elsősorban családi ügy.
2009. júl. 23. 22:28
7/18 anonim válasza:
szerintem beszélj a bátyáddal, bár én a barátomnak is elmondanám, mert mindent megbeszélünk.
lehet, hogy fogadást kötött a haverjaival, és vesztett, ezért kell nekik videó rólad, de az is lehet, hogy fel akarja tölteni a netre..érdemes vigyázni, szerintem ha a fürdéses módszer nem jön be, ki fog találni mást.
2009. júl. 23. 22:32
8/18 anonim válasza:
Szija én azt csinálnám a helyedben hSzólok akiben jobban megbízok szülőnek nekem pl anyukám !! és ő elintézné ha nem menne a barátonak szólnák ha az se jönnebe rendőrségre mennék !! !hány éves vagy?
2009. júl. 23. 22:41
9/18 anonim válasza:
Aberrált egy bátyád van!
Biztos nem csinálná többet, ha feldugnád a mobilját a seggibe!
2009. júl. 23. 22:55
10/18 anonim válasza:
A szüleidnek mondd el, amúgy kérdezd meg a bátyádat a következő ilyennél, hogy szeretné-e még valaha épségben látni a mobilját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!