Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan férfiről aki többször megüti, megrángatja a párját miközben a férfi fogja a 3 hónapos gyereküket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 22:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%
Valahol irigyellek titeket, hogy az összes nő akivel eddigi életetek során találkoztatok egy két lábon járó szent volt.
2012. aug. 21. 12:58
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Na lássuk: Szellemileg nem túl ép anyuka éppen készül kidobni gyereket az erkélyen, de férje még időben odaér, elveszi a gyereket, és megrángatja a nőt, hogy mégis mit csinál. És akkor még csak egy konkrétan megtörtént esetet mutattam be.
2012. aug. 21. 13:02
 23/28 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 2-es válaszoló.Akkor is ezen a véleményen lennél ha többször elődordulna vagyis elég sokszor ez a reakciója a férfinak?Mik azok a hisztik amik miatt megérdemli a nő a ráncigálást,pofont?Nem pontoztalak le,mert engem tényleg érdekel minden irányból a vélemény.Köszönöm.

# 11/22 Időpont tegnap 23:03

Ezután a komment után... 3 hónapos a gyerek, 9 hónapig terhes valaki = 1 éve MINIMUM ismeri a férfit. És többször is előfordult.... Így csak annyit mondok, hogy aki hülye, az megérdemli.

DE! Ha én lennék ilyen szituban, már 11 hónapja nem lennék vele, sőt, gyerek sem lenne, mert egy ilyen idiótának nem szülnék SOHA.

2012. aug. 21. 13:34
 24/28 anonim ***** válasza:

"Nem igazán hirtelen haragú,csak sértett,hogy a nő nem ad és nem veszi figyelembe a férfi véleményét,de mindez csak a férfi szerint és ezt lenézőnek titulálja."

Ez a nem veszi figyelembe,ez valóban lehet nagyon idegesítő és megalázó.

Mért nem ülnek le beszélgetni???

2012. aug. 21. 19:09
 25/28 anonim ***** válasza:

22/24 Időpont ma 13:02

De ebben az esetben épp hogy a gyerek épségét tartja az apuka szem előtt.

Én azt ítélem el, amikor a szülők egymással szócsatáznak,hajtják a saját igazukat, s a gyerek meg ott figyel valamelyikőjük kezében.

Amiről te írsz, az teljesen jogos.

2012. aug. 21. 19:37
 26/28 anonim válasza:
25%
Ha a nő rászolgált, akkor megérdemli.
2012. szept. 16. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Ti mind erőszakos barmok vagytok(tisztelet a kivételnek)

Szerintem senki nem érdemli meg a "megrángatást",mindent meg lehet beszélni!

Miért van az,hogy legtöbb "férfi" mindent verekedéssel akar megoldani??

2012. okt. 23. 09:45
 28/28 anonim ***** válasza:

"Mi a véleményetek egy olyan férfiről"

Az ilyen nem férfi.

2012. okt. 23. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!