Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zóra névről?

Mi a véleményetek a Zóra névről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

húZóra!

nem tetszik, de ahogy ajánlotta itt valaki rövid o-val úgy jól hangzik.

2012. aug. 20. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Idétlen külföldiből magyarosított név.
2012. aug. 20. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, rövid és hosszú o-val is.
2012. aug. 20. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem Zórának hívnak,Zorkának becéznek.Imádom a nevem,mert annak ellenére,hogy rövid és egyszerű,egyedi név.Mindenesetre szerintem jóval különlegesebb,mint a Nóra vagy a Dóra,dehát ízlések és pofonok...Érdekes,hogy itt szinte mindenki lehúzza,de nekem sokan mondták,hogy szerintük nagyon szép.Ja,és sosem csúfoltak az óra kapcsán,ilyen alapon majdnem minden névből lehetne valami rigmust költeni (Réka-béka,Enikő-enni kő',Anna-kanna stb.)
2012. aug. 21. 04:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor már miért nem lehetne szerencsétlen Dóra?
2012. aug. 21. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Hú szerintem borzalmas név, de annyira felkapott lett, szóval másnak biztos bejön.
2012. aug. 21. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
hát,én nem nevezném borzalmasnak,felkapottnak meg végképp nem.Csak elvétve akad egy-egy.Ritka és különleges.Anyám körzetében (gyermekorvos) már évek óta nem született gyerek ezzel a névvel.Szerintem pl. a Réka igazán csúnya,és az aztán tényleg igazán felkapott.
2012. aug. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!