Mit tegyek? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? . Seítsetek! Van egy srác, aki nagyon tetszik, és esténként nem tudok elaludni. Vannak olyan jelek az ő részéről, amiket én is észrevettem de mások is mondták pl:mindíg engem néz. Sokszor vagyunk együtt, és ha sokáig nem talizunk, megkeres. :\' ( nagyon szeretem, és nem tudom mit csináljak! Tanácsoljatok valamit, és irjátok meg h hány évesek vagytok! Köszönöm:egy törött szív mit tegyeeeek?2009. júl. 23. 19:21
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?:D és Ő mennyi?:D lehet hogy csak azt akarja, hogy barátok legyetek, kérdezz rá
17/L
2/7 A kérdező kommentje:
sziah
én 13,ő 15 nem merek rákérdezni,mert félek h mi fog történni
2009. júl. 23. 19:33
3/7 anonim válasza:
Ha csak a barátod akar lenni, szerintem megmondja a szemedbe. Ha többet akar, max nem mond semmit, ezzel szerintem arra utal. De még nagyon fiatal vagy, ne bánkódj miatta, lehet nem érdemli meg, és ismerek én is 15éves fiúkat, csak szédítik a náluk, pár évvel fiatalabb lányokat, nem ismerem a srácot, de kérdezd meg tőle, mielőtt túl sok fantáziálástól beleszeretsz ;-)
4/7 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám elérni h ő kérdezzenmeg???
2009. júl. 23. 19:41
5/7 anonim válasza:
Hát.. Nem hinném, hogy a srác magától megfogja kérdezni, hisz Te vagy rá kiváncsi. Vagy, mondjuk próbálj arra utaló jeleket tenni, hogy neked tetszik, például mosolyogj rá, vagy ha születésnapja, névnapja van, vegyél neki csokit... De mondom, ne bízd el magad, először tudd meg, hogy Ő mit akar...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:D megfogadom a tanácsodat
2009. júl. 23. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!