Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltátok meg valaha a feleség...

Csaltátok meg valaha a feleségeteket, férjeteket?

Figyelt kérdés
Miért tettétek? Megbántátok, mi lett a vége?
2009. júl. 23. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem csaltam vagy csalnám meg soha a férjem.
2009. júl. 23. 17:13
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
igen. nem bántam meg. azért tettem mert, kellett, akartam. azóta is együtt vagyok a párommal, szeretem és ő is szeret. N
2009. júl. 23. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
17:20: ugyan miért kellett volna? Ki lehet lépni előtte a másik kapcsolatból tisztán, nem?
2009. júl. 23. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolsó!

Lehet hogy rossz volt a kapcsolatuk, és ez a megcsalás kellett ahhoz, hogy a 2 fél rájöjjön hogy egymásra van szükségük és együtt akarnak élni és azóta boldogok..

Amúgy nem (még nincs férjem!)

18L

2009. júl. 23. 17:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából olyan férjek véleményére vagyok kíváncsi, akik megtették. 28 éves nő vagyok és a férjem, aki egyébként normális, megbolondította egy 20 éves kiscsaj. Nem történt semmi, de rájöttem, hogy hívogatják egymást. Azóta, mivel botrányt csináltam, semmi, de nem értem? Mi nők hibázunk valahol? Vagy ti vagytok, pasik, ilyen telhetetlenek? Vagy csak a világ az élvhajhász?
2009. júl. 23. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Az a helyzet, hogy a pasik elmagyarázzák neked:

Azért csaltalak meg, mert: nyúzott voltál két hétig, lenőtt a hajad és nem mentél fodrászhoz, mindig a gyerekkel foglalkozol, anyádat utálom, túl erősen nyomod a gázpedált tolatáskor az autóban, nem azt az ingemet vasaltad ki amit fel akartam venni. Bezzeg a Rozika, az mindig jó kávét főz, mosolyog, egy hajtincse sem ferde és csak velem törődik!"

Ha te csalod meg:

őőőő mindent megtett, te meg ..... ilyen vagy.

Ne hari, egyszerűen rossz passzban vagyok.

A gyanú már bennem is felébredt egyszer. A párom tagadott. Most béke van, de nincs is a nő a közelében.

Azt mondtam, ha nem vesz emberszámba, én sem fogom őt és megcsalom.

De ez csak fenyegetés, soha meg nem tenném.

Hogy a pasik miért csalnak? Mert sokszor a farkukkal gondolkodnak a fejük helyett.

(Tisztelet a kivételnek, láttam már olyat is!)

2009. júl. 23. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem, soha.

Nem tudnám megtenni, de nem is akarom.

Ő viszont megcsalt engem.

Kedves kérdező, legyél határozott, mert a telefonálgatásból lehet több is.

Kérdezz rá a férjednél, és ne hagyd magad!

2009. júl. 23. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17:28: majd ha lesz férjed, máshogy fogod fel a dolgokat!
2009. júl. 23. 23:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki úgy dönt, hogy összeköti a másikkal az életét, még szép, hogy úgy érzi, hogy ő bizony soha, senki miatt nem csalná meg, vagy ha már elhidegülnek, akkor előbb véget vetne az első kapcsolatnak, és utána jöhetne a következő. De az élet nem ennyire tiszta sokszor. Nem biztos, hogy egyből látod, hogy már nem stimmel valami, és úgy sodródsz bele egy megcsalásba, hogy előtte te voltál az, aki aztán soha, és még tükörbe se tudna nézni, ha megtenné.
2009. júl. 24. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek. 20 évi házasság után csaltam meg a férjemet, addig azt gondoltam és mondtam is, hogy én soha. De az élet mást hozott... szerencsére :) Most már örülök, hogy meg mertem tenni és nem foglalkoztam a körülöttem lévő rosszallókkal.

Azóta boldog házasságban élek a második férjemmel, akit imádok, és már van egy 5 hónapos kislányunk.

40/N

2009. júl. 24. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!