Csaltátok meg valaha a feleségeteket, férjeteket?
Kedves utolsó!
Lehet hogy rossz volt a kapcsolatuk, és ez a megcsalás kellett ahhoz, hogy a 2 fél rájöjjön hogy egymásra van szükségük és együtt akarnak élni és azóta boldogok..
Amúgy nem (még nincs férjem!)
18L
Az a helyzet, hogy a pasik elmagyarázzák neked:
Azért csaltalak meg, mert: nyúzott voltál két hétig, lenőtt a hajad és nem mentél fodrászhoz, mindig a gyerekkel foglalkozol, anyádat utálom, túl erősen nyomod a gázpedált tolatáskor az autóban, nem azt az ingemet vasaltad ki amit fel akartam venni. Bezzeg a Rozika, az mindig jó kávét főz, mosolyog, egy hajtincse sem ferde és csak velem törődik!"
Ha te csalod meg:
őőőő mindent megtett, te meg ..... ilyen vagy.
Ne hari, egyszerűen rossz passzban vagyok.
A gyanú már bennem is felébredt egyszer. A párom tagadott. Most béke van, de nincs is a nő a közelében.
Azt mondtam, ha nem vesz emberszámba, én sem fogom őt és megcsalom.
De ez csak fenyegetés, soha meg nem tenném.
Hogy a pasik miért csalnak? Mert sokszor a farkukkal gondolkodnak a fejük helyett.
(Tisztelet a kivételnek, láttam már olyat is!)
Nem, soha.
Nem tudnám megtenni, de nem is akarom.
Ő viszont megcsalt engem.
Kedves kérdező, legyél határozott, mert a telefonálgatásból lehet több is.
Kérdezz rá a férjednél, és ne hagyd magad!
Utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek. 20 évi házasság után csaltam meg a férjemet, addig azt gondoltam és mondtam is, hogy én soha. De az élet mást hozott... szerencsére :) Most már örülök, hogy meg mertem tenni és nem foglalkoztam a körülöttem lévő rosszallókkal.
Azóta boldog házasságban élek a második férjemmel, akit imádok, és már van egy 5 hónapos kislányunk.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!