Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért nem hajlandó...

A párom miért nem hajlandó velem albérletbe költözni?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt. Én már önállósodni szeretnék külön költözni a szüleimtől, de ő nem jön albérletbe mert "más zsebét nem tömi". Én befektetésnek venném ,hogy végre együtt lakhatunk. Fizetjük a lakáselőtakarékot, de még legalább 2-3 év mire összejön az önerő egy rendes házra. Ja most külön lakunk a szüleinknél úgyhogy egymáshoz szoktunk átmenni. 26N ő 32F

2012. aug. 19. 07:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
21%
Igaza van a "párodnak", amíg jól megvagytok a szüleidnél, addig másra is költhetitek azt pénzt amit albérletre fizetnétek!
2012. aug. 19. 08:01
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem ártana átgondolnod ezt a kapcsolatot (ami azért nem egészen az), ez így ugyanis tinikapcsolat vagy esetleg alig 20 fölötti tanulókhoz illik, nem felnött emberekhez.

A barátod egyszerüen nem akar elmenni a családjától, és nem veled akar élni.

Ennyi idösen és ilyen hosszú együttjárás után már igencsak elvárható lenne a szülöktöl külön, a partnerrel együttélés igénye, és az hogy más zsebét nem tömi, csak lagyon gyönge kifogás.

Meglátod, mire letelik az a 2-3 év, addigra kiderül, hogy az még mindig túl kevés a házra, túl kicsi házat lehetne csak venni, stb - és ez addig húzódik, amig ki nem lépsz ebböl.

A helyedben választás elé állítanám, hogy vagy összeköltözik veled, vagy szétválnak az útjaitok, mert ennek igy semmi értelme.

2012. aug. 19. 08:01
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Elsö: NEM a kérdezö szüleinél élnek, hanem MINDENKI a SAJÁT szüleinél, tehát nem együtt, hanem külö-külön. Igy azért nem normális 12 év után.
2012. aug. 19. 08:03
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

másodikkal értek egyet, ez így nem állapot!!

te 14 ő meg 20 volt, mikor összekerültetek? és még mindig otthon... hááát...de ne legyen igazam. Közöld vele, te mész, ha jön, oké, ha nem, azt nagyon fogod sajnálni, de akkor ennyi

2012. aug. 19. 08:04
 5/30 anonim ***** válasza:
98%

Egyetértek a 2-essel.

Most először legyen meg a házra való, utána azt be is kellene bútorozni, de fel is kellene újítani.

Elég régóta vagytok ebben a kapcsolatban így, ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba.

Önállósodj! Végy ki te magad egy kis olcsó albérletet, és vagy cuccol veled együtt, vagy ott kezdj új életet! De azt, hogy attól kezdve majd esetenként, esténként arra a címre jár hozzád, és nem a korábbira, abba nem mennék bele!

2012. aug. 19. 08:07
 6/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Olyan jó volt kiírni magamból, agyvérzést kapok ettől a helyzettől. Nem sűrűn hozom fel ezt a témát mert csak duzzogás lesz a vége.
2012. aug. 19. 08:08
 7/30 anonim ***** válasza:
5%

Bocsi de nem tiszta a helyzet.

Elején azt írod szeretnétek külön költözni a szüleitektől aztán a végén azt hogy most külön laktok a szüleitektől.

Aztán meg hogy nem jön veled albérletbe de rögtön utána hogy befektetésnek vennéd...

Egyébként ha így többet tudtok megspórolni akkor kicsit érthető a spórolása. Szerintem ő már úgy gondolkodik hogy 2-3 év alatt az albérleten annyit tud spórolni ami egy olcsóbb autóra elég lehet nemhogy még berendezési tárgyakra!!

De ha így igy úgy is albérletbe latok akkor viszont tényleg nem értem miért nem együtt teszitek ezt...

2012. aug. 19. 08:11
 8/30 anonim ***** válasza:
70%

Ő szeretne önállósodni, Ő szeretne külön költözni az Ő szüleitől... szerintem teljesen egyértelmű...

A kérdező a saját véleményét írja, Ő venné befektetésnek...

2012. aug. 19. 08:15
 9/30 A kérdező kommentje:
Van autóm. Külön lakunk ő is a szüleinél, én az enyémeknél. Én szeretnék menni albiba szeretnék vele külön lakni, önállósodni. Ő pénzkidobásnak veszi, én befektetésnek hogy együtt lehetünk... Ugyanúgy tudnánk fizetni az előtakarékosságot, nem olyan rossz a fizunk.
2012. aug. 19. 08:16
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

7.Olvasd el FIGYELMESEN, hogy MIT irt a kérdezö!!!

"Bocsi de nem tiszta a helyzet. Ugyanis NEM ezt:

Elején azt írod szeretnétek külön költözni a szüleitektől aztán a végén azt hogy most külön laktok a szüleitektől. "

Azt irta, hogy ö - mármint a kérdezö - szeretne különköltözni, a barátja nem, meg azt, hogy EGYMÁSTÒL külön laknak jelenleg, mindenki a SAJÁT szüleinél, tehát csak egy-egy alkalommal találkoznak egymással.

2012. aug. 19. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!