Szerintetek is nekem, vagyis nekünk volt igazunk?
A párommal régen volt egy kisebb társaságunk. 2 srác a sógorom a párom és én.A párom már nagyon rég találkozott a régi társaságával,mert egy időben már nem jártunk annyit bulizni. A párom újra elkezdett bulizni új haverjaival is, én támogatom nekem annyira már nincs kedvem, de ha neki jó menjen,megbízom benne. Tegnap kitaláltuk,hogy 5-en beülünk hozzánk és borozgatunk, sörözgetünk,dumálgatunk.Össze is jött,jó volt minden,majd a páromat felhívta az "új" haverja,hogy házibuli azonnal menjenek az utolsó busszal stbstb.(az új havert a sógorom nem viccelek, istennek tekinti, nem meleg!) A párom meg rávágta,hogy oké megy tökjó. Amint letette a telefont, én kiakadtam, mert nekünk már megígérte,ne hagyjon itt minket,ez szemétség lenne a többiekkel szemben is,hogy a régiekkel milyen rég voltunk már együtt erre ő elmegy.Addig-addig hisztiztem (nem szokásom,de ezen rettenetesen kiakadtam,mert még ha nem ígérte volna meg a régi barátainak én küldtem volna a házibuliba, de így? össze szoktam ülni a két sráccal beszélgetni ,mikor ő máshova megy.) Belátta, lemondta. Erre az öccse elkezdett minket piszkálni,hogy mi nem hagyjuk hogy ŐK(párom és a sógorom) bulizzanak, és milyen szemetek vagyunk!És poénból állandóan eljátszotta,hogy elrángatja a páromat a bejárati ajtóhoz,hogy ők akkor mennek is.Egy idő után meguntam és kiosztottam a sógort is,hogy hogy lehet ilyen.(hozzátenném sógort senki nem hívta abba a házi buliba) most megy a nem kimondott durci a sógorom részéről.flegmázik ha találkozunk, írtam ma neki egy sms-t,mert a párom megkért rá, nem is válaszolt, majd mikor már a párom is telefon közelben volt,ő is írt neki, neki bezzeg visszatudott írni.
Szerintetek túlreagáltam? Vagy jogos volt? hogy lehetne elbeszélgetni a kisöcsivel? Azt nem akarom vele nyíltan közölni,hogy őt a kutya nem hívta el abba a buliba. A párom azt mondta,hogy ha ki bírtam este osztani, akkor most oldjam meg, ő nem akar közvetítő lenni.
20L 21F
Igen, a párom öccse. (de annyiszor használtam a párom szót, mert nem akarom itt a nevén hívni,hogy inkább sógornak írtam)
20 éves,nem kellene már,hogy ennyire gyerek legyen.Még mindig megy a durcizás, már csak az nem biztos,hogy miért. Azért mert nem mehetett egy hatalmas házibuliba,(ahova nem is hívták),vagy amiért mertem szólni,hogy hagyja abba a a hisztit.
Pedig pont azt mondd meg neki.
Miért nem ment egyedül, félt? Miért kellett a párod neki? Ja, mert őt nem hívták meg, és csak potyázni akart, meg ezt az új havert körülrajongani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!