Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a fórum háborúkról? Megéri nap mint nap válaszolgatni, csak hogy nekünk legyen igazunk, és ne a másiknak, (azért ide írok, mert itt sok a látogató mindig)?
Szerintem rá lehet jönni mire gondolok, de azért ideírom, hogy fórumban elfajult vitákat értem ezalatt, lásd ezen az oldalon is, amikor már oda téved a téma, hogy egymást idegesítik a felek, holott csak vélemény különbségekből indulnak ki!
Ja még az is kérdés lenne, hogy esetleg nektek is volt hasonló, és ha igen melyik volt a leghosszabb?
Miből indultatok ki, és meddig fajult?:)
komolyan érdekelne, mert itt is majdnem minden 3. topicban ez megy, jó attól függ milyen témakörökről van szó!
Remélem érzékeltetni tudtam, hogy enyhe irónia volt irományomban
Első
Általában úgy indul, hogy beleköt valaki valakinek a véleményébe/vagy csak a véleménye 1-2 szavába, abból kemény visszaszólás lesz, majd ez a végeredmény:
-alig várom már hogy elolvassad, és remélem majd szarul érzed magadat,és majd ha visszaírsz, mert tudom hogy visszaírsz, na majd megkapod te köcsög! És, és írj már vissza! írj már vissza !!!!!!
Nagyjából ez az érzés kevereg ilyenkor sztem mindenkiben!:)
Nem tudom, hogy jó lesz-e a válaszom, de én tudok 1 kérdésről, ami nagy cirkuszt kavart a fórumozók közt
Íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__89..
A kérdés önmagáért beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!