Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a fórum háborúkról? Megéri nap mint nap válaszolgatni, csak hogy nekünk legyen igazunk, és ne a másiknak, (azért ide írok, mert itt sok a látogató mindig)?
Szerintem rá lehet jönni mire gondolok, de azért ideírom, hogy fórumban elfajult vitákat értem ezalatt, lásd ezen az oldalon is, amikor már oda téved a téma, hogy egymást idegesítik a felek, holott csak vélemény különbségekből indulnak ki!
Ja még az is kérdés lenne, hogy esetleg nektek is volt hasonló, és ha igen melyik volt a leghosszabb?
Miből indultatok ki, és meddig fajult?:)
komolyan érdekelne, mert itt is majdnem minden 3. topicban ez megy, jó attól függ milyen témakörökről van szó!
Kérdező, ez a téma engem is érdekel egyébként.
Jó ötlet volt kiírni, egy hasonlót én is írtam, az a szájkaratéról szólt.
Mivel szeretem ezt az oldalt, már mindent tapasztaltam, mivel az emberi hülyeség határtalan.
Mint például sok olyan kérdés van, ami valamikor nagyon aktuális, életbevágó volt, gondolok itt: terhes lettem? segítsetek lécci! féle sok millió kérdésre, ahol az első 2-3 nap nagy aktivitás van, 30-40-50 válasz, majd a rákövetkező 15-20 abból áll, hogy ijesztegetik, sértegetik, provokálják a kérdezőt unatkozó emberek.
Volt egy eset, már nem rémlik maga a kérdés, de arról szólt, hogy egy nagyképű csaj itt kérdezgette, hogy szakítson-e a friss, 1 hetes pasijával, csak azért, mert disz....segítsetek, amikor nem tud valaki olvasni szépen!
Szóval, a válaszolók csúnyán szétszedték a kérdezőt, ez is nagy cirkusszal ment, de volt 1 csaj aki megmondta a tutit:
" Szerintem is szakíts vele, sokkal jobbat ÉRDEMEL nálad :D "
Megőróbálom megkeresni, ha megvan, azonnal bemásolom!
Előző voltam, aki linket küldött :)
Huhh, megvan!
Nem volt könnyű megtalálni!
20 perc volt mire rátaláltam!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nagyon érdekes megközelítés, hogy valaki a diszlexia (közben eszembe jutott:D) miatt képes legyen ilyen viselkedésre... és még észre sem veszi magát.
Nem hosszú, 17 válasz jött rá, jó kis kérdés ám! :)
Ezt elsősorban a Kérdezőnek javaslom, tájékozódásra. :)
Hehe! Nem volt gyenge! Mutatok egy durvábbat, ahol nagyon eltévedt a téma a végére, és brutális, hogy mekkora állatok vannak benne, és mennyire nem veszik észre azt, hogy semmi értelme nincs már az egész vitatkozásnak, csak annyi hogy ki gyúrja le a másikat IQ-ban!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__76..
Kérdező!
Elolvastam a linked! :)
Szánalom a gyerek, és az a szomorú, hogy 5 hónappal a kérdés kirakása után is jöttek ma válaszok... nyelvtani helyességen veszekedni.... X'D L o L
A romantikus regénybe illő gyönyörűségek meg a betonozó 21 éves srác... hagyjuk már... esküszöm mint valami amerikai erotikus film a Viasat 3-ról :D
Ha lány írta volna egy srácról, akkor esetleg... de fiú NEM FOGALMAZ ÍGY!
Ismerek tanítóképzős és Magyar szakos embereket de 99%-uk lány, és rohadt sokat kell olvasni, nem pedig holmi elmebetegnek lenni mint ez a segg :D
Ám szerintem hallotta valahol ezt a történetet, és megpróbálta előadni nekünk, E/1 személyben :D
21 éves volt, és szűz..... eddig mit csinált? :DDDD
Mind a két csajjal lefeküdt.... honnan volt 2 óvszer? :DDD
Beszappanozták egymást a fürdőszobában.... hol? Az 1m x 1m-es zuhanyzóban?
Na meg két szűz lány nyaral.... egyedül...pasik nélkül.... szánalom a gyerek, szerintem nem 21 volt, hanem 12...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!