Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámmal csúnyán összevesztem....

Anyámmal csúnyán összevesztem. Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

Tesómnak szülinapja lesz nemsokára,anyám kitalálta,hogy vegyünk neki kerti medencét 140 euróért,mert szeret úszni.De egy 4 méteres medencében nem tudna úszni,meg lassan itt a tél,én nekem az volt az ötletem,hogy fizessük be úszás edzésekre,ahol vízilabdázhatna is.Anyám lemorgott,pedig olcsóbb lenne egy fél évre az edzés,mint a medence,edzésre meg járhatna így hetente kétszer.

Ti melyiket választanátok?Medence(müanyag-felfújható),vagy úszóedzés?

2012. aug. 18. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Igazából egyik sem rossz, de az úszóedzés tényleg hasznosabb annyiból, hogy oda mehet télen-nyáron, meg ugye ott nem 4 méteres a medence.
2012. aug. 18. 17:05
 12/19 A kérdező kommentje:
ott lenne 2 féle medence,140 mély és 2 méter mély,25 m hosszú
2012. aug. 18. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Döntse el anyukád, hogy kinek akar ajándékot. Saját magának, vagy tesódnak. A négy méteres medencéhez majd vesz merülőforralót, vagy elvárja tesódtól, hogy jéghideg vízben úszkáljon a kedvéért? Mindenképp az edzés a jó ötlet!
2012. aug. 18. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha hosszabb tervet nézek,akkor arra gondolok,hogy lesznek még ilyen meleg nyarak,és akkor jól jön majd a medence. Az bérlet sem rossz,de az nem hosszabb távú. bizony az több anyagi befektetés ha a tesőd élvezi,és úgy dönt mindig menni akar..A medence árát simán elkölti bérletre.

De mi van ha a tesód kezdeti lelkesedése kimerül,és pár alkalom után már nem lesz kedve menni uszodába??

Én nekem is volt bérletem,és imádok úszni. Mégis hanyagoltam,mert pocsék érzés volt mindig egyedül menni,és állandóan tapasztalni,hogy már megint egymillióan vannak,így úszni sem lehet nyugodtan. Én a medencét választanám, még akkor is ha anyám is úszni akar..Otthon jobb, mert bármikor úszhatnék,és nem kell azt figyelni,ki akar éppen úszás közben véletlenül megrúgni.

2012. aug. 18. 17:15
 15/19 A kérdező kommentje:
utolsó:neked is igazat adok,bár itt csoportos edzés lenne egy klubnál,ahová több barátja is jár
2012. aug. 18. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Akkor vita helyett inkább a tesódat kéne megkérdezni,hogy ő melyiknek örülne jobban.

-egy saját nagy medencére otthon,és akkor úszkálhat (akár haverokkal) amikor csak akar

- vagy heti X alkalommal edzésre járni..

Nem egyszerűbb ha ő döntene??

2012. aug. 18. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy ő örülne-e ennek, mondta-e már, hogy szeretne menni a többiekkel?
2012. aug. 18. 17:24
 18/19 A kérdező kommentje:
emlegette,h szeretne úszni,gondolom arra értette,h a többiekkel
2012. aug. 18. 17:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag, felfújható kerti medencében úszni nem lehet, csak ökörködni.
2012. aug. 18. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!