Ha a keresztapám "stíröl" az gáz?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, ő 37. Nem vagyunk rokonok, a felesége az unokanővérem. Ma mikor találkoztunk észre vettem hogy a fenekemet nézi, meg a melleimre pillant stb. Nagyon idegesítő....
Nem vagyok magamutogató meg ribis, tuti nem azért néz. Egy ujjatlan felső volt rajtam meg egy hosszú farmernadrág. A felesége is kihívóbban öltözik....
2012. aug. 17. 22:43
11/11 anonim válasza:
Ha ez az otthonodban történik,akkor igen,nagyon gáz.Viszont ha nem,akkor csak védd meg magad és kész.Ha neki joga van bámulni,akkor neked is jogod van szólni,hogy zavar.Ha meg nem értiakkor lehet keményebben mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!