Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korig nem gáz a...

Hány éves korig nem gáz a facebookra csak azért képeket feltenni mindenről, hogy lájkolják?

Figyelt kérdés
21 éves ismerősöm ezt teszi...ezzel dicsekszik
2012. aug. 17. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Ne is mond. Van egy ismerősöm, tök jó csaj, 25 éves, de amit művel az szánalmas. Napi szinten pózolós cici villantós fotó, és a napja minden momentumáról úgy gondolja értesítenie kell mindenkit. Rubint Réka a példaképe, és múltkor tök ugyanabban a tipikus Rékás pózban invitálta mozgásra az ismerőseit, pont mint Réka teszi és erre rákapott napi szinten. Nemrég le is tiltottam mert egy ideig jót mulattam rajt, de később már idegesítő volt, hogy csak vele van tele az oldalam.
2012. aug. 17. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
18 éven felülieknek nem ajánlott.
2012. aug. 17. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem három éves korig nem ciki, de csak akkor, ha az alany saját magá fotózza és ő teszi fel a képet.
2012. aug. 17. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

mi számít mindennek?

Nekem pl van egy ismerősöm aki szépen rajzol és azokat szokta felrakni. Ezt nem tartom gáznak, mert én pl szívesen nézegetem

2012. aug. 17. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Á, szerintem aki gigabyteszám pakolja magáról a képeket, az nem hiszi azt, hogy csúnya. Én csináltam magamról képet, normálisat, hogy aki ismer, az tudja, hogy én vagyok én. Végül nem raktam fel, mert én tényleg csúnyának gondolom magam. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki mindig odaírja a képei alá, hogy ronda meg minden, de könyörgöm, ha tényleg rondának látná, akkor feltöltené, hogy kiröhögjék? Sokkal szimpatikusabb lenne, ha kiírná, hogy hű de jól sikerült ez a kép rólam.
2012. aug. 17. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
12
2012. aug. 17. 23:45
 17/18 A kérdező kommentje:
nem rajzokról tesz ki képet-rajzokat szívesen nézegetnék én is,ilyen képeket rak fel,hogy a szobájában fényképezgeti magát,de elég durvák a képek,csaj kissé duci
2012. aug. 18. 06:25
 18/18 anonim ***** válasza:

ez minden korban gáz, csak valaki elhiteti a tizenévesekkel, h nem, és ezért csinálják. utána már nehéz róla leszokni.

én sosem tettem fel pózolós képeket ilyen oldalakra. igaz, vannak ilyen képeim, de inkább magáncélra, vagy épp azért, h amikor ismerkedtem pasikkal, akkor küldtem neki pár jobban sikerült darabot, hogy el tudják dönteni, h tetszem-e nekik vagy sem. :) de nagy nyilvánosság előtt nem égetném magam ilyennel :)

2012. aug. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!