Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom anyámat! Mért ilyen?

Utálom anyámat! Mért ilyen?

Figyelt kérdés
sehova se enged el,mindig azt akarja hogy rossz legyen,ugy beszél velem mint a kutyával.UTÁLOM!mit tegyek?:O

2012. aug. 16. 21:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki 40 évesen is a pici lánya leszel, félteni fog. Úgy beszél veled, mint a kutyával? Igen, ez a tisztelet dolog... nem azért kellene tisztelnie, mert elmúltál 13 éves. Egy 2 évest is tisztelni kell, emberileg. Milyen féle fajta tiszteletről beszélünk? Soha nem fog leborulni a lábad előtt. Talán ha nem beszélnél így róla, ahogy itt, esetleg megadná neked azt a tiszteletet, amit tőled kap. És itt a tesóra való féltékenység. Mint mindenhol. Erről nem regélek. A strand nem a világ. Egyébként. Látatlanban, abból, ahogy te beszélsz, azt veszem le, nem a világvége feelinges anyukák közé tartozik a tiéd, csak nagyok az elvárások. Cserélnénk egy időre. Eleinte hogy élveznéd... Aztán rájönnél egyre s másra. Anyát bármire rá lehet venni. Múltkor engem sem engedett strandra, bár ha egy kicsit rágtam volna a fülét, lemehettem volna. És ez a baj. 15 éves még nem vagyok (pár hónap). Nem húz valami sok határt... megengedné a tetoválást is. Rajtam múlik... néha magamat nevelem. Azt hiszem, a tiéd a jobbik eset. Én mégsem hisztizek miatta. Elvégre az anyám. Miatta vagyok itt. Inkább beszéld meg vele.
2012. aug. 16. 22:35
 22/33 anonim ***** válasza:
51%

Strandbelépőre honnan lenne pénzed te szerencsétlen?

Nem anyádtól?

Gondolkozz már, mégha nehezedre is esik!

2012. aug. 16. 22:36
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Négy gyerekem van,egyiket sem ütöttem meg soha,de téged kedveském szívesen nyakon csapnálak.Pusztán nevelési célzattal és,hogy tudd hol a helyed!!
2012. aug. 16. 22:43
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

Jogos amit írtok, de ne kicsit szebb hangnemben kellene, ne felejtsétek el, hogy kamasz időszakban van, nem könnyű az élet olyankor, de később rádöbben az ember, milyen hülye is volt.

Kérdező, te pedig próbáld meg felfogni, hogy amíg szüleidnél élsz, szüleid fizetnek mindent, addig az van amit ők akarnak. Mindenki így nőtt fel. Vannak szülők akik engedékenyebbek, de ez nem feltétlenül pozitív dolog, hiszen van, aki már 18 évesen 2 gyereket tart el. Inkább örülj, hogy nem nyomorban élsz, és próbálj kevésbé követelőző lenni.

2012. aug. 16. 22:43
 25/33 anonim ***** válasza:
33 teljesen egyet értek....de szakadok a röhögéstől!!!:D:D:D:D
2012. aug. 16. 23:10
 26/33 anonim ***** válasza:
*23
2012. aug. 16. 23:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Kiszakadt a gumi
2012. aug. 17. 00:18
 28/33 anonim ***** válasza:
60%

#23, nem vagyunk egyformák, nekem általában ettől a "tudd hol a helyed" mondattól, meg az elvárt tekintélytisztelettől szokott ökölbe szorulni a kezem.

Most nem tudom miért estetek neki a Kérdezőnek - egyfelől lázad, abban a korban van, az a dolga. Másfelől meg abban igaza van, hogy (nem tekintély-,) tisztelet MINDEN EMBERNEK kijár, neki is... teljes joggal várhatja el, hogy hallgassák végig, hogy normális módon beszéljenek vele, hogy fontolják meg az ő érveit, véleményét, stb. Szóval, hohy emberszámba vegyék. Még a szülei is.

2012. aug. 17. 00:31
 29/33 anonim ***** válasza:
Tíz éves a nagyobbik lányom és most kezd szájalni.Ettől is a falra tudok mászni,de mi vár rám két-három év múlva.És ezt még látni fogja a kicsi is.Húú,most komolyan elgondolkodok,hogy mit,hogyan csináljak már most.Atya ég!
2012. aug. 17. 07:54
 30/33 anonim ***** válasza:
63%
Mégis miért tisztelje az anyja a lánykát? mert azt mondja 'Utálom anyámat'..?? Azért ez már pofátlanság..
2012. aug. 17. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!