Nem voltatok még irigyek a gyereketekre?
# 7/9: Te olyan ari vagy..., csodálatos anyuka! :)
Az a szülő aki irígy, az nem normális! Ott valami gáz van.
Nekem mindkét szülőm az, ők csak saját magukkal törődnek.
Nem kellemes...
Apósom ujjongva szurkol mindig hogy a párommal megszoruljunk anyagilag, ás mondhassa hogy ő megmondta milyen szörnyű az élet. Csak mert hagyta hogy anyósom ellepje adósságokkal.
Szerencsére nem jött eddig össze neki, le is kopogom :)
Látom rajta hogy megeszi az irigység a párom jó állása miatt, és hogy én tudok gazdálkodni a pénzzel.
Egyébként egyáltalán nem igazságtalan, ő magának kovácsolta a sorsát, ahogy mi is a magunkét. Sokat szenvedtünk hogy eljussunk ideáig, ő inkább a homokba dugta a fejét anno.
Arról meg senki nem tehet hogy milyen a saját családja, amiatt meg pláne vicc irigykedni.
Nalunk neveloanyam volt mindig ilyen. Ha en vagy a noverem bemutattuk otthon az uj pasinkat, mindent elkovetett, hogy a sracok ne jojjenek tobbet. Probalt minket mindig bemartani elottuk. Egy ido utan nem is vittunk haza senkit bemutatni.
A mostani paromat-akivel mar 10 eve egyutt vagyok- csak nagy sokara mutattam be otthon, nem sokszor voltunk ott nalunk.
Mindig probalta volna hangsulyozni, hogy mennyire utba vagyunk neki, ha ott vagyunk...ki se mertunk mozdulni a szobabol.
Direkt ablakos ajtokat szereltetett fel a szobakra, hogy mindig lassa, hogy mit csinalunk -na nem lehetett kivenni mast, csak hogy ott van egy alak, es azt, hogy hol tartozkodik a szobaban...de ez is eleg gaz...ha ott voltunk, nem is mertunk semmit se csinalni...
Torteneteket talalt ki paromrol, hogy hallotta, hogy igy meg ugy. De ezek tobbnyire nagyon gyerekesek voltak. Pl ilyen, hogy 3x bukott meg altalanosban (erre mondtam neki, hogy elhozhatom parom bizonyitvanyat, szin 5-os volt), erre mondta, hogy nem kell...aztan meg hogy elozoleg o volt kinn kulfoldon egy lannyal...egyreszt, es akkor mivan, masreszt meg csak reszben igaz: ugy 5.-es lehetett, mikor cserediakkent kiment par hetre romaniaba...valszeg voltak ott csajok is...meg ilyeneket talalt ki:D Rolam meg neki meselt dolgokat, olyankor, mikor epp en nem voltam ott. Hamarabb jott ertem, en meg nem voltam otthon. Aztan parom mindig nevetve meselte, hogy mekkora baromsagot mondott rolam neveloanyam.
Azert volt irigy a mi kapcsolatunkra, mert latta, hogy boldogok vagyunk es o soha nem lehetett az.
20-as evei elejen osszeallt egy balfekkel, osszehazasodtak es egy ev utan elvaltak. Aztan vegso elkeseredeseben vallalt el minket, mert ugy erezte, kezd kifutni az idobol, nem talal maganak part, aki csinal neki egy gyereket. Apam meg beleegyezett, hogy legyen meg egy gyerek. Igy lettunk 4-en. De minket rohadtul utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!