Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya szerint semmire sem...

Anya szerint semmire sem vagyok képes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerinte képtelen vagyok takarítani normálisan, mikor teljesen normálisan rendbe teszem a fél házat, de az úgy nem jó. Pedig csillog a tisztaságtól minden. Szóval szerinte képtelen vagyok erre. Meg olyanokat is mond, ha mondjuk egyik nap nem porszívózok fel, hogyha ő nem lenne nyakig járnék a koszba, mert képtelen vagyok ilyen dolgokra..

Megmúltkor pl főzni akartam, erre kiröhögött, hogy mi van, fel akarom gyújtani a házat? Meg hogy akkor ő már most rendel pizzát, mert ebből nem lesz semmi, meg milyen sz@r kaját fogok csinálni.. Hozzáteszem, hogy a barátoméknál szoktam főzni, és teljesen jól megy. Egy lasagnet is simán összedobok..

Ha kapok suliban egy 5-öst, ő váltig állítja, hogy puskáztam. Mikor 5 perc alatt megtanulok egy A4-es oldalt..

Szóval anya szerint én semmire se vagyok képes.. Önbizalmam 0 emiatt.. Mit tehetnék?

2012. aug. 16. 10:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát, a dicséret túl nyálas lenne.. Vagy nem tudom, mi a megfelelőbb szó rá. Egy szereltek-et sem hallottam még soha itthon, nemhogy dicséretet.

El se várom, hogy megdicsérjen, nincs szükségem rá, de ne is szidjon.

Köszi a válaszokat, átgondolom ezt az egészet...

2012. aug. 16. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy nem csinálnék semmit, vagy elkezdeném ugyanazt csinálni mint ő. Így nem jó, és újra nekiállok ágyazni. És ha utána ágyaz, akkor újra. Ha ilyen kitartó, én is az lennék.
2012. aug. 16. 11:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Csak ehhez semmi energiám, belefáradtam már
2012. aug. 16. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Az is egy megoldás, ha azt mondod, csináld te anya, én úgyis hülye vagyok hozzá!:D

És nézd ennek a jó oldalát, nem kell házimunkával fáradoznod.Így az ő egója megkapja ami kíván, te meg megszabadulsz attól, hogy felesleges munkával vesződj. ;)

2012. aug. 16. 11:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Most nem olvastam el a hozzászólásokat, de el fogom olvasni! Első fél oldalból az jön le, h Anyukád egy maximalista! Neki csak az jó amit Ő csinál nem Veled van baja, szerintem. Megcsinálhatja egy komplett takarítóbrigád is a ház teljes körű takarítását Neki az se lenne jó! Főzhetne a világ legjobb és leghíresebb szakácsa az se lenne neki elég jó. Érted mire gondolok?
2012. aug. 16. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!