Anya szerint semmire sem vagyok képes. Mit tegyek?
Szerinte képtelen vagyok takarítani normálisan, mikor teljesen normálisan rendbe teszem a fél házat, de az úgy nem jó. Pedig csillog a tisztaságtól minden. Szóval szerinte képtelen vagyok erre. Meg olyanokat is mond, ha mondjuk egyik nap nem porszívózok fel, hogyha ő nem lenne nyakig járnék a koszba, mert képtelen vagyok ilyen dolgokra..
Megmúltkor pl főzni akartam, erre kiröhögött, hogy mi van, fel akarom gyújtani a házat? Meg hogy akkor ő már most rendel pizzát, mert ebből nem lesz semmi, meg milyen sz@r kaját fogok csinálni.. Hozzáteszem, hogy a barátoméknál szoktam főzni, és teljesen jól megy. Egy lasagnet is simán összedobok..
Ha kapok suliban egy 5-öst, ő váltig állítja, hogy puskáztam. Mikor 5 perc alatt megtanulok egy A4-es oldalt..
Szóval anya szerint én semmire se vagyok képes.. Önbizalmam 0 emiatt.. Mit tehetnék?
Hát, a dicséret túl nyálas lenne.. Vagy nem tudom, mi a megfelelőbb szó rá. Egy szereltek-et sem hallottam még soha itthon, nemhogy dicséretet.
El se várom, hogy megdicsérjen, nincs szükségem rá, de ne is szidjon.
Köszi a válaszokat, átgondolom ezt az egészet...
Az is egy megoldás, ha azt mondod, csináld te anya, én úgyis hülye vagyok hozzá!:D
És nézd ennek a jó oldalát, nem kell házimunkával fáradoznod.Így az ő egója megkapja ami kíván, te meg megszabadulsz attól, hogy felesleges munkával vesződj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!