Fiúk, a ti tapasztalatotokra lennék kíváncsi nagyon! Akivel megesett leírná a gondolatmenetét?
Figyelt kérdés
Csak egy élethelyzetről lenne szó, légyszi csak a kérdésre válaszoljatok, nagyon fontos lenne és nyilván csak az, akivel meg is esett vagy felőlem egyéb ötletek is jöhetnek!
Van barátnőtök. Mégis egy lány bejelöl titeket FB-on, akit nem is ismertek, de visszajelölitek... Ezt a környezetemben majdnem minden fiú így csinálja, hiába van barátnője. Miért? Akartok is mindjárt valamit attól az ISMERETLEN lánytól? Nyilván nem csak díszeleg az ismerőslistátokon, hanem kommunikáltok is vele.
Igen, lehet gyerekes vagyok, de valóban érdekel, mi játszódik le az agyatokban ilyenkor. Pláne, ha a bejelölt lány igen csinos is.
2012. aug. 16. 10:19
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vicces. Csak mi van, ha nem normális?:D Mindegy, alakul, ahogy alakul. Voltak köztünk problémák már abból, hogy nem közölte, hogy vagyok neki. Ez itt a gond. Én meg kezdek besokalni. Akármennyire is szeretem, azt hiszem keresek egy normális pasit és ennyi.
2012. aug. 16. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!