Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs külön szobám! Valami...

Nincs külön szobám! Valami megoldást esetleg? Ötleteket, hogyan oldhatnám meg a próblémát!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és egy szobában alszom nagymamámmal.A barátaim körében mindenkinek van külön szobája vagy legalább is egy kis sarok,ami az övé. Elég szükősen élünk...anyukámék egy kisebb szobába alszanak és én a nagyimmal,ahol mi vagyunk viszonylag elég nagy szoba (ez a legnagyobb a lakásban) ,viszont nagyon sok a bútor,sok minden van bezsufolva és alig férünk. A háznak a felépítése is nagyon rossz,mert vagon típusú ház és kevés a szoba.Egy pici sarok az enyém,ahol van az ágyam.Semmi másra nem vágyom csak egy kisebb kuckora,ami tudom,hogy az enyém! És ebben a korban egy kicsit szégyen is,hogy nincs külön szobám,mert a barátaim is néha felajánlják,hogy itt aludjanak vagy bulit szervezzek,de ilyen körülmények között nem lehet... Soha nem volt külön szobám,kiskoromban megoldottuk ezt a szüleimmel,de azért 15 évesen szerintem kell külön szoba,több barátom van és megkell értsék,hogy hozzám nagyon nem jöhetnek! Kérlek,hogy segítsetek ebben! Ötleteket várok! Köszönöm nagyon szépen! :)

2012. aug. 15. 17:06
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Egyet értek a felettem lévővel őrölj neki hogy ennyid is van valakinek ennyi sincs!Bár nekem van de meg értem!:)
2012. aug. 18. 13:38
 12/12 A kérdező kommentje:
segítséget kértem,nem jó pofizást..
2012. aug. 20. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!