Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem tudok dönteni!...

Egyszerűen nem tudok dönteni! (? )

Figyelt kérdés
Elegge bonyolult csaladban elek,13 eves lany vagyok..Mamam most vasarnap reggel hunyt el,es nagyon szerettem,ot a legjobban azegesz csaladbol..Most akire tamaszkodhatok,az alkoholista edesanyam,es a szinten alkoholista nagybattyam,es a masik nagybattyamra,aki alkoholista volt,de miota edesanyja meghalt,TALAN eszhez tert.. Anyukammal elek egy alberletben,szoktas szerint ha tud,akkor egyfolytaban iszik,apukammal elvaltak..Naponta 6x megesuszik az eletemre(!!!) hogy nem iszik tobbet..a francokat nem.. Azon gondolkoztam,hogy most hetfo-kedd-szerda(valamelyik napon ) jon apukam,és lehet el mondom neki az egeszet,es hozza koltozok.. Csak mivel 13 évesen en "vigyazok" anyukamra,nem tudom,ha oda koltöznek..Lehet par nap mulva,az a hir jonne,hogy megolte magat stb.. De ha itt maradok(ketlem,hogy leszokik az ivasrol) akkor az en gyerekkoromat cseszhetem. Fogalmam sincs hogyan dontsek..Milyen szempontokra figyeljek a lagjobban.. Vélemény?

2012. aug. 15. 14:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szoval a pia a mindene.
2012. aug. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!