Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az első kapcsolatok eleve...

Az első kapcsolatok eleve halálra vannak ítélve?

Figyelt kérdés

15 éves korom óta ismerem a páromat, akkor volt 18, én még gyerek voltam, eltelt 2 év, mire megértem egy kapcsolatra. Közben neki voltak futó ismeretségei, de végül az első szexuális élményünk is egymáshoz kötődik. Már 5 éve együtt vagyunk, én 22 vagyok, ő 25.

Mindig azt mondja mindenki, hogy az első kapcsolatok halálra vannak ítélve, így amikor jöttek a problémák kb 3 év után inkább bedöntöttük a dolgot. Nem sokat voltunk külön, ez alatt mindketten belekeveredtünk rövid kalandokba másokkal. Ezt eljátszottuk kétszer és szinte egyszerre döbbentünk rá, hogy a másik hiányzik és nélküle nem megy. Orvosoltuk a problémákat, mindketten változtunk és nagyon jó együtt, lassan babán is gondolkozunk.

Ám a családom szkeptikus, szinte mindig várják a szakítást. Szeretik a páromat, de mindig azt mondták, hogy túl különbözőek vagyunk és én le fogok lépni, ami nem is baj, mert egy első komoly kapcsolatban ez a sorsa mindenkinél. Vajon nálunk is csak még nem tudjuk?

Ti erről mit gondoltok?

2012. aug. 15. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ja, lemaradt én 22-L vagyok most, a párom 23-F, 5 éve együtt
2012. aug. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!