Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek ilyen a párja?

Mindenkinek ilyen a párja?

Figyelt kérdés
Amióta ismerem(7-éve már) soha nem képes asztalnál enni,a nagyfiunk 4-éves és ő is ezt a példát látja.A férjem,ha hazajőn a munkábol,és eszik akkor azt csak a gép előtt teszi.Minden sorban kávé az még haggyán,majd lecsó(ugye ami csőpőg a zsirtol kenyér hozzá amivel tiszta morzsa a szekrény)vagy bár mi mindegy nekiMostanában a dinnyével akaszt ki.Mindennap letöröltem eddig a szekrényt,de már szarok rá,mi értelme? Ha szólni mernék lehurogna meg ugysem érmék vele el semmit,már ismerem.Csak az aggaszt hogy ilyen példát mutat a fiunknak.Sokszor beviszi neki is a szobába az ételt,mert állitolag akkor eszik ha nézheti a tv-ét.Hát én meg ha azt láttom hogy csak bambáskodik a gyerek akkor megfogom szépen és kitesékelem őt a konyhába.Nem tudom hogy miért nem látja a férjem ezeket? És mirt ilyen a felfogása hogy ez igy jo,igy van rendben?
2009. júl. 22. 13:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém szerencsére nem ilyen.:) Nekünk nagyon fontos, hogy együtt étkezzünk. Bár a konyhában van egy televízió, amit többnyire bekapcsolunk, de mindig a konyhában és együtt.

Azt tanácsolom, próbálj meg beszélni a pároddal, vagy a legjobb talán az lenne, ha egy nap, amikor hazér a munkából megleped egy gyönyörűen megterített asztallal.

Nem kell sok hozzá, csak egy szép terítő, esetleg egy szál virág az asztal közepére és a tányérok.

Na, és persze a kedvenc kajája. ;)

2009. júl. 22. 19:08
 22/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem esik le senkinek, hogy nem a közös kajáról van szó?

Az a lényeg, hogy a kérdező férje egy alpári tahó f*szkalap.

Hazaér, egyből ül a gép elé, összevissza retkeli a lakást, persze összeszedni a dzsuváját óne, ha az asszony pisszenni mer, alpárian hőbörög. stb. stb.

2009. júl. 22. 23:12
 23/27 A kérdező kommentje:

Kösz! 23.12-es,ezt most jol "megfogalmaztad"

A "csuváját" csak annyira takaritja el maga után hogy lesőpri a morzsákat.Ami miadt háborgok hogy ragad minden,és a szőnyeget is már jol elretkelte(ami padlo szönyeg)plusz tolyik rá,de ha a gyerek kiőnt,vagy leejt vmit a szőnyegre akkor egyből leordibálja,mintha neki kellene feltakaritania.

2009. júl. 22. 23:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

17.44

Mi nem fogjuk fel? Mégis, hol olvastál te olyat, hogy az a gond, hogy nem együtt esznek? Próbáld már meg értelmezni a szöveget! Itt az a gond, hogy semmibe veszi más munkáját, és nem vigyáz a rendre.

2009. júl. 23. 08:36
 25/27 A kérdező kommentje:
14.20-as,most tényleg ezt gondolod?Te ezért elválnál de öszintén?Én nem megbántani akartalak,de te egyből megbántottan reagáltál.
2009. júl. 23. 08:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Az en parom nem ilyen!

Mi csak a konyhaba eszunk!

Bar szeret a parom is gepezni, de mi azert fontosabbak vagyunk mint egy gep.

32/N

2009. júl. 23. 10:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Nálunk a konyha egybe van a nappalival és ott van egyik sarokba tv, másikban a számítógép. Mivel még nincs ebédlőnk egy dohányzó nagyságú gyerekasztalnál eszünk a kicsivel aki 2 éves.Linóleum van alattunk amit szerintem könnyebb takarítani mint akár a csempét. A gyertyás vacsi jó ötlet!!! Tényleg le kell ülnötök beszélni vagy valami szakirodalmat vagy akár ezt az orra alá dugni, hogy olvasgasson. Az enyém nem olvas ha valami fontosról van szó én magam olvasok neki cikkeket a gyereknevelésről.
2009. júl. 30. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!