Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek ilyen a párja?

Mindenkinek ilyen a párja?

Figyelt kérdés
Amióta ismerem(7-éve már) soha nem képes asztalnál enni,a nagyfiunk 4-éves és ő is ezt a példát látja.A férjem,ha hazajőn a munkábol,és eszik akkor azt csak a gép előtt teszi.Minden sorban kávé az még haggyán,majd lecsó(ugye ami csőpőg a zsirtol kenyér hozzá amivel tiszta morzsa a szekrény)vagy bár mi mindegy nekiMostanában a dinnyével akaszt ki.Mindennap letöröltem eddig a szekrényt,de már szarok rá,mi értelme? Ha szólni mernék lehurogna meg ugysem érmék vele el semmit,már ismerem.Csak az aggaszt hogy ilyen példát mutat a fiunknak.Sokszor beviszi neki is a szobába az ételt,mert állitolag akkor eszik ha nézheti a tv-ét.Hát én meg ha azt láttom hogy csak bambáskodik a gyerek akkor megfogom szépen és kitesékelem őt a konyhába.Nem tudom hogy miért nem látja a férjem ezeket? És mirt ilyen a felfogása hogy ez igy jo,igy van rendben?
2009. júl. 22. 13:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%

szia

nálunk fater ien szintén h szobában eszik a tv előtt :D

bár ő kitakarít utána meg tesz a tálca alá vmit de akk is

nincs rendben amit csinálnak de vhol rájuk ragadt

2009. júl. 22. 13:41
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Mi mindíg egy asztalnál eszünk, bár a gyerekek már nem itthon laknak, számunkra ez egy elég meghitt dolog.

Ez legfőképp hétvégére igaz, kapnék letolást a páromtól, ha nem a megterített asztalnál szolgálnám fel a Vasárnapi húslevest! (hanem mondjuk a számítógép mellé)

De hát: "Annyi ház, ahány szokás"

2009. júl. 22. 13:51
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
*ahány ház.....
2009. júl. 22. 13:52
 4/27 anonim ***** válasza:
73%

hát beszélj a pároddal(a gyerek felé mutatott példáról, csak közösen tudtok példát mutatni),

és ne takaríts 1-2hétig. majd meglátják milyen a házi munka a többieknek.

de tényleg, ha zavar mondani kell neki és megkérdezni hogy miért nem zavarja.

tükrözd a viselkedést. vagyis viselkedj úgy ahogy ő, legyél "disznó", egyél tévé előtt, főzzenek magukra stb... bár ez veszélyes, mert lehet örülne neki és nem változna semmi. na mindegy csak az én álláspontom.

2009. júl. 22. 13:55
 5/27 A kérdező kommentje:

Köszi 13.52-es.Én is ilyen meghitt ebédekre vágyom.

A drága akkora asztalt vett,hogy a konyhában ép hogy elférunk.De használni azt csak én szoktam.

2009. júl. 22. 13:56
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
Ha tehetem én is bent eszek a szobában. Mire hazaérek munkából, megfőzök, leviszem a kutyákat stb este van, nem vagyok egy nagy tv nézős, de a vacsit mégis jólesik az ágyban fekve tvzés közben megenni. Ugyan ezt csinálja nálunk a férjem és a gyerek is. Engem nem zavar, teljesen mindegy, hogy az étkezőt seprem fel vagy a szobát. Hétvégén viszont együtt szoktunk leülni ebédelni, és akkor nem a szobában :)
2009. júl. 22. 13:57
 7/27 A kérdező kommentje:
13.55-ös! Köszi,és a gyerek is lássa hogy anya is diszno??
2009. júl. 22. 13:58
 8/27 anonim ***** válasza:
62%

Ismerek ilyen ember, a sógorom is teljesen dettó. Egoista, bunkó, nemtörődöm, semmirekellő, a családját csak arra használja, hogy kiszolgálják, egyébként sz*rik rájuk, csak állandóan hőbörög. Neki is 4 éves gyereke van :)

Ja, és egy fiatal (30 éves) ember.

Bocs, de te is hibás vagy ebben, hogy az elején gyenge voltál.

2009. júl. 22. 14:00
 9/27 A kérdező kommentje:
13.57-es,neked is köszi! A férjem mindnevő-a gép előtt!!!
2009. júl. 22. 14:00
 10/27 anonim ***** válasza:
70%

Az előző vagyok, mégvmi:

Nálunk szigorúan rend a lelke mindennek, kaja szigorúan csak asztalnál, a gyerekemnek is, szobában max. nasi.

2009. júl. 22. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!