Mindenkinek ilyen a párja?
szia
nálunk fater ien szintén h szobában eszik a tv előtt :D
bár ő kitakarít utána meg tesz a tálca alá vmit de akk is
nincs rendben amit csinálnak de vhol rájuk ragadt
Mi mindíg egy asztalnál eszünk, bár a gyerekek már nem itthon laknak, számunkra ez egy elég meghitt dolog.
Ez legfőképp hétvégére igaz, kapnék letolást a páromtól, ha nem a megterített asztalnál szolgálnám fel a Vasárnapi húslevest! (hanem mondjuk a számítógép mellé)
De hát: "Annyi ház, ahány szokás"
hát beszélj a pároddal(a gyerek felé mutatott példáról, csak közösen tudtok példát mutatni),
és ne takaríts 1-2hétig. majd meglátják milyen a házi munka a többieknek.
de tényleg, ha zavar mondani kell neki és megkérdezni hogy miért nem zavarja.
tükrözd a viselkedést. vagyis viselkedj úgy ahogy ő, legyél "disznó", egyél tévé előtt, főzzenek magukra stb... bár ez veszélyes, mert lehet örülne neki és nem változna semmi. na mindegy csak az én álláspontom.
Köszi 13.52-es.Én is ilyen meghitt ebédekre vágyom.
A drága akkora asztalt vett,hogy a konyhában ép hogy elférunk.De használni azt csak én szoktam.
Ismerek ilyen ember, a sógorom is teljesen dettó. Egoista, bunkó, nemtörődöm, semmirekellő, a családját csak arra használja, hogy kiszolgálják, egyébként sz*rik rájuk, csak állandóan hőbörög. Neki is 4 éves gyereke van :)
Ja, és egy fiatal (30 éves) ember.
Bocs, de te is hibás vagy ebben, hogy az elején gyenge voltál.
Az előző vagyok, mégvmi:
Nálunk szigorúan rend a lelke mindennek, kaja szigorúan csak asztalnál, a gyerekemnek is, szobában max. nasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!