Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek ilyen a párja?

Mindenkinek ilyen a párja?

Figyelt kérdés
Amióta ismerem(7-éve már) soha nem képes asztalnál enni,a nagyfiunk 4-éves és ő is ezt a példát látja.A férjem,ha hazajőn a munkábol,és eszik akkor azt csak a gép előtt teszi.Minden sorban kávé az még haggyán,majd lecsó(ugye ami csőpőg a zsirtol kenyér hozzá amivel tiszta morzsa a szekrény)vagy bár mi mindegy nekiMostanában a dinnyével akaszt ki.Mindennap letöröltem eddig a szekrényt,de már szarok rá,mi értelme? Ha szólni mernék lehurogna meg ugysem érmék vele el semmit,már ismerem.Csak az aggaszt hogy ilyen példát mutat a fiunknak.Sokszor beviszi neki is a szobába az ételt,mert állitolag akkor eszik ha nézheti a tv-ét.Hát én meg ha azt láttom hogy csak bambáskodik a gyerek akkor megfogom szépen és kitesékelem őt a konyhába.Nem tudom hogy miért nem látja a férjem ezeket? És mirt ilyen a felfogása hogy ez igy jo,igy van rendben?
2009. júl. 22. 13:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Megint a 13.51-es vagyok. Azért azt nem véletlenül találták ki és használjuk régóta, hogy "ágytól, asztaltól"!

Az első lépés már megtörtént. Egy nőt kell megtisztelni egy közös vacsorával, nem egy TV-t, vagy egy számítógépet!

2009. júl. 22. 14:05
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

"Köszi,és a gyerek is lássa hogy anya is diszno??"

akkor válj el. és költözz el a gyerekkel. mit vársz? te választottál ilyen hülye párt magadnak, eddig is ezt csinálta nem? talán szólhattál volna neki, akkor mikor összeköltöztettek, nem? láttad hogy nem zavar, így folytatta... szerintem most már viseld el.

2009. júl. 22. 14:20
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Az én párom is ilyen :( Hamarosan költözünk nagyobb házba, ahol nagy lesz a konyha, remélem leszokik róla!
2009. júl. 22. 14:38
 14/27 anonim válasza:
71%
ez legyen a legnagyobb gondod az életben...
2009. júl. 22. 14:40
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
Utolsónak: szerinted ez nem nagy gond??? Vele éli le az életét, szerintem ez igenis hatalmas probléma.
2009. júl. 22. 14:44
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Utolsónak igaza van. És hol engedje el magát egy kicsit az ember, ha már otthon sem teheti? Én mindig azt vallottam, hogy a lakás van értem, nem én a lakásért. Nem történik semmi tragédia, ha nincs mindig patyolat tisztaság. Mert, ha még a közös családi vacsorákat hiányolnád, akkor azt mondanám, hogy talán igazad van, na de, hogy a rendet félted.
2009. júl. 22. 14:47
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A vasárnapi reggeli, ebédet, vacsit mi is a konyhában esszük meg a párommal. Viszont hétköznap csak este jön haza, akkor együtt vacsizunk a TV előtt, közben pedig beszélgetünk. Szeretem ezeket az estéket. :)

És semeddig sem tart kitakarítani utánunk, bár néha rászólok a férjemre, hogy nézzen körül maga után.

Eleinte nekem sem tetszett, de nem tudtam mit tenni, otthon a szülei is így ettek, neki ez volt természetes. Persze mondhattam volna az elején, hogy márpedig kint eszel velem a konyhán, de nem akartam. Nekem is kényelmes így. :)

2009. júl. 22. 14:53
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:02 vagyok.

Az étkező szigorúan a kaja helye, de ott van TV-nk :D

2009. júl. 22. 15:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, nekünk meg nagyon induri-pinduri és szörnyen kényelmetlen a konyhánk. Az étkező a nagyszoba egyik sarkában van berendezve, többnyire ott eszünk. De ha van egy jó film pl., vagy későn jutunk oda, hogy együnk akkor előfordul, hogy a tv előtt eszünk a másik szobában.

Na és? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk van nagy étkezőtálcánk:-)))

persze nem a lecsót, meg a dinnyét visszük be, de egy - a konyhában elkészített -szendvicset pl. miért ne lehetne ott megenni?

Az én müzlistálamnak is mindegy, hol eszem ki belőle az áztatott madármagot:-)

És tényleg jókat lehet beszélgetni közben.

Ha gondoljátok disznózzatok le minket is.

De azért azt elmondom, hogy bár még diplomával sem számítok akkor így kultúrembernek, de szobában evés ide vagy oda, nálam nem találtok morzsát a szőnyegen.

2009. júl. 22. 17:15
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem fogjátok fel, ugye?

Nem az a lényeg, hogy hol esztek, hanem, hogy EGYÜTT esztek!

Nem egy elektronikai eszközzel él együtt az említett úr, hanem a családjával!

Ha egy szobájuk van, hát egy van, egyenek ott, a lényeg hogy megtisztelik egymást ezzel is.

Amúgy köszönjük a lepontozást, javaslom a Mc Donaldsot:(

2009. júl. 22. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!