Mindenkinek ilyen a párja?
Megint a 13.51-es vagyok. Azért azt nem véletlenül találták ki és használjuk régóta, hogy "ágytól, asztaltól"!
Az első lépés már megtörtént. Egy nőt kell megtisztelni egy közös vacsorával, nem egy TV-t, vagy egy számítógépet!
"Köszi,és a gyerek is lássa hogy anya is diszno??"
akkor válj el. és költözz el a gyerekkel. mit vársz? te választottál ilyen hülye párt magadnak, eddig is ezt csinálta nem? talán szólhattál volna neki, akkor mikor összeköltöztettek, nem? láttad hogy nem zavar, így folytatta... szerintem most már viseld el.
A vasárnapi reggeli, ebédet, vacsit mi is a konyhában esszük meg a párommal. Viszont hétköznap csak este jön haza, akkor együtt vacsizunk a TV előtt, közben pedig beszélgetünk. Szeretem ezeket az estéket. :)
És semeddig sem tart kitakarítani utánunk, bár néha rászólok a férjemre, hogy nézzen körül maga után.
Eleinte nekem sem tetszett, de nem tudtam mit tenni, otthon a szülei is így ettek, neki ez volt természetes. Persze mondhattam volna az elején, hogy márpedig kint eszel velem a konyhán, de nem akartam. Nekem is kényelmes így. :)
ma 14:02 vagyok.
Az étkező szigorúan a kaja helye, de ott van TV-nk :D
Nahát, nekünk meg nagyon induri-pinduri és szörnyen kényelmetlen a konyhánk. Az étkező a nagyszoba egyik sarkában van berendezve, többnyire ott eszünk. De ha van egy jó film pl., vagy későn jutunk oda, hogy együnk akkor előfordul, hogy a tv előtt eszünk a másik szobában.
Na és? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk van nagy étkezőtálcánk:-)))
persze nem a lecsót, meg a dinnyét visszük be, de egy - a konyhában elkészített -szendvicset pl. miért ne lehetne ott megenni?
Az én müzlistálamnak is mindegy, hol eszem ki belőle az áztatott madármagot:-)
És tényleg jókat lehet beszélgetni közben.
Ha gondoljátok disznózzatok le minket is.
De azért azt elmondom, hogy bár még diplomával sem számítok akkor így kultúrembernek, de szobában evés ide vagy oda, nálam nem találtok morzsát a szőnyegen.
Nem fogjátok fel, ugye?
Nem az a lényeg, hogy hol esztek, hanem, hogy EGYÜTT esztek!
Nem egy elektronikai eszközzel él együtt az említett úr, hanem a családjával!
Ha egy szobájuk van, hát egy van, egyenek ott, a lényeg hogy megtisztelik egymást ezzel is.
Amúgy köszönjük a lepontozást, javaslom a Mc Donaldsot:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!