Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz lenne a...

Szerintetek gáz lenne a zsebpénzéből szülinapi ajándékot venni a gyereknek?

Figyelt kérdés

Anyósomék minden hétvégén jönnek,mielőtt elmennek apósom mindig ad a gyereknek "fagyiravalót".Ezt én egy kis perselyben gyüjtöm.Természetesen kap fagyit,meg mindent tehát nem vonom meg tőle,de ez a pénzt amit kap elrakom.

Ha apróra van szükségünk elveszünk belőle de vissza is rakjuk,ha elveszünk 700at berakunk 1000ret,szóval beváltunk.

Összegyűlt annyi pénz hogy birnánk belőle venni egy kisbiciklit.úgy gondoltam hogy szülinapra ezt kapja.Anyu szerint ez igy elég gáz,mert mégiscsak az ő zsebpénze.Amúgy a kicsi 3éves.

Legszivesebben megvenném neki most szülinapra meg valami mást de tavaly is eléggé sokba belejött a szülinap és nem nagyon jutott szép ajándékra.

2012. aug. 15. 11:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg. Azt a nagyszülei Neki adják, én gyűjtögetném és amikor akkora lesz, hogy el tudja dönteni, hogy mit akar, megvenném neki.
2012. aug. 15. 22:10
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

Aki gyűjtögetné a pénzt, és azt mondja, hogy majd a gyerek eldönti, mit is szeretne belőle, az mit kezdene azzal a helyzettel, ha a gyerek nekik szegezné a kérdést, hogy "ha volt pénzem, miért nem vettétek meg nekem azt a babát, azt a bicajt, azt a cipőt, amit annyira szerettem volna..."?

Csak kötekszem... :-)))

2012. aug. 15. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!