Ti mit tesztek a biztonságotok érdekében?
Mikor még a szüleimmel laktam én csak attól féltem, hogy megmérgezik a kutyáinkat, hogy betörhessenek.
Most már külön élek egy társasházban, van rács az ajtó előtt, de az ajtó nem biztonsági. Nem féltem eddig soha, most se félek, hogy beköltözött a földszintre egy cigány család, mert ha itt betörnek valahova az gondolom először olyan lakás lesz ahol nincs rács, se biztonsági ajtó. Ha az megvolt akkor elkezdek gondolkodni még valamin. Sokszor egyedül vagyunk itthon a gyerekkel, mert a férjem szórakozóhelyen dolgozik, de a kezem ügyébe készítette a muelát és a "bézbózütőt" (:
társasházban élek, forgalmas környéken. 2 kapun kell túljutnia a kedves betörőnek, hogy közel kerülhessen az én bejárati ajtómhoz. maga az ajtó is elég biztonságos, igaz nem új, de van benne pár "berendezés", ami megnehezíti a gazfickók dolgát.
valahogy sosem fosok attól, h betörnek, mert ha így is tennék, akkor sem lennék nagyobb biztonságban. :) estére bezárkódunk, nappal, ha itthon vagyok eszembe sem jut félni, ha elmegyünk itthonról akkor is 3 zár őrzi a kis lakásunkat :D
lehet, hogy egyszer még megütöm emiatt a bokámat, de nem vagyok egy félős típus, és a veszélyérzetem 100-as skálán kb 10 :) mentem már bele durva szitukba, de megúsztam ép bőrrel. lehet, h pont az mentett meg, h nem a legrosszabbra gondoltam, hanem nyugodt voltam, és bíztam a jó végkimenetelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!