Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gond az, hogy a...

Szerintetek gond az, hogy a későbbiekben nem tervezek családot alapítani, hanem magam szeretném élni egyedül az életem?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és sokszor elgondolkodtam, hogy szerintem alkalmatlan lennék tartós párkapcsolatra, én amolyan "örökmozgó" vagyok, szeretem az újat, a kihívást. Szeretném, ha nem kellene senkinek felelnem, ha elmennék szórakozni, és neadjisten történne "valami", akkor nem kellene senkinek magyarázkodnom. Bejárnám a világot, és tervek szerint a pénzkereséssel és a jól megérdemelt kikapcsolódással szeretném az időmet elütni. Sosem voltam az a szerelmes típus, és a gyerekeket sem kedvelem túlzottan annyira, hogy esetleg sajátom legyen.
2012. aug. 12. 13:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is ilyen leszek. Most őszintén minek kell mondjuk szaporodni? Így is már 7 milliárdáan vagyunk vagyis 7 EZER MILLIÓ!!! Ez így tartósan nagyon nem lesz jó. Abba is bele kéne gondolni aki azt mondja valakinek hogy alapítson családod, hogy ha már 10-20 milliárdan akkor mi lesz a földdel?? Akkor szépen tönkre fog menni teljesen és akkor örökre eltűnik az élet. Míg ha kevesebben vagyunk és nem szaporodunk akkor nem fog tönkre menni a föld és ki tudja pár milliárd év múlva is még fog létezni csak nem emberek lesznek a földön hanem más élőlények, de legalább lesznek a földön élet. Én is így akarom leélni az éetemet, egyedül azt tenni amit akarok, oda menni ahova akarok, és 50 évesen meghalni, mert szerintem azon felül már csak szenvedés az élet, az állandó betegségek miatt meg stb...

19/f

2012. nov. 23. 21:44
 22/22 anonim válasza:
Mi történt veled az elmúlt 10 évben?
2022. nov. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!