Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gond az, hogy a...

Szerintetek gond az, hogy a későbbiekben nem tervezek családot alapítani, hanem magam szeretném élni egyedül az életem?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és sokszor elgondolkodtam, hogy szerintem alkalmatlan lennék tartós párkapcsolatra, én amolyan "örökmozgó" vagyok, szeretem az újat, a kihívást. Szeretném, ha nem kellene senkinek felelnem, ha elmennék szórakozni, és neadjisten történne "valami", akkor nem kellene senkinek magyarázkodnom. Bejárnám a világot, és tervek szerint a pénzkereséssel és a jól megérdemelt kikapcsolódással szeretném az időmet elütni. Sosem voltam az a szerelmes típus, és a gyerekeket sem kedvelem túlzottan annyira, hogy esetleg sajátom legyen.
2012. aug. 12. 13:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha majd kiélitek magatokat, elegetek lesz a bulis életből, lenyugodtok, és egészen másként fogjátok látni a dolgokat.

Vagy majd jön a szerelem, és egészen másképp fogjátok látni a világot!

2012. aug. 12. 14:49
 12/22 sippara ***** válasza:
9%
Attól, hogy nagykorú lettél, még ugyanúgy gyerek vagy. Természetes dolog, hogy így gondolod. 99%, hogy ez változni fog, de jelen pillanatban neked ezzel nem kell törődnöd. Szórakozz, élj, egyelőre még az a dolgod. :)
2012. aug. 12. 14:59
 13/22 anonim ***** válasza:

szerintem ezt így kategorikusan ne döntsd el.

10 év alatt annyit fogsz látni és tapasztalni, hogy még változhat benned ez a dolog!

mindig legyél felelősségteljes, mert amit most teszel, az hatással lesz a jövődre.

nem megtéríteni szeretnélek, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy amit most jónak látsz, azt lehet, hogy 30 évesen teljesen máshogy fogod majd gondolni.

a fiatalság valóban arra való, h világot láss, élj, tapasztalj! :)

2012. aug. 12. 15:31
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

"Attól, hogy nagykorú lettél, még ugyanúgy gyerek vagy. Természetes dolog, hogy így gondolod. 99%, hogy ez változni fog, de jelen pillanatban neked ezzel nem kell törődnöd. Szórakozz, élj, egyelőre még az a dolgod. :)"

Nekem is ezt mondták 18 éves koromban. Most 34 vagyok és semmi sem változott. Sőt! Egyre jobban élvezem, hogy magam vagyok, és úgy élek ahogy ő is szeretne. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy változni fog az elképzelése.

Ja és nő vagyok.

2012. aug. 12. 15:37
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs azzal semmi baj,ha nem akarsz gyereket szülni erre a nyomorék világra.
2012. aug. 12. 17:42
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
"szülni" XD jav:csinálni.:)
2012. aug. 12. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen 99%-okat honnan kapják elő az emberek.
2012. aug. 12. 17:55
 18/22 sippara ***** válasza:
#14, te vagy az a bizonyos 1%, egy szóval sem mondtam, hogy veled - vagy bárki mással - gond lenne, de 100 hasonló tiniből 99 "meggondolja magát" még a 25. születésnapja előtt :)
2012. aug. 12. 17:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Tündérmese:

Egyszer egy férfi megkérdezett egy nőt. Hozzám jössz feleségül??

- Mire a nő: NEM!

Azóta a férfi nyugodtan motorozik, golfozik, csajozik, iszik és azt csinál amit csak akar.

Van pénze a bankban.

Nem vitte el senki a házát sem.

Úgy hagyja a wc ülőkét ahogyan akarja,

és akkor fin gik amikor csak jól esik!

A mesének vége.

2012. aug. 12. 20:29
 20/22 anonim válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz, élvezed az életet, aztán útközben szerelmes leszel-amit ugye nem igazán lehet elkerülni-majd tovább élvezed az életet a barátnôd társaságában (bármennyire meglepô, úgy is lehet) aztán, ha kitomboltad magad, bekerülsz a normális kerékvágásba, feleséged lesz, stb.
2012. aug. 13. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!