Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmet megcsalta a férje,...

Barátnőmet megcsalta a férje, erre Ő öngyilkosságot követett el. Miben segíthetek Neki?

Figyelt kérdés
Barátnőmet megcsalta a férje, erre Ő öngyilkosságot követett el. Mi erről a véleményetek? Miben segíthetek Neki? Azt mondja annyira szereti, hogy inkább meghal...

2012. aug. 11. 17:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
42%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Hányszor írod még ki különböző formában? Tényleg szánalmas vagy kérdező... Meg sem érdemled a gyerekeid szeretetét sem ha ennyi eszed van, hogy öngyi lennél a pasi miatt. És valószínűleg a férjedet tök hidegen hagyná az ostoba halálod...

2012. aug. 11. 18:35
 22/32 anonim ***** válasza:
95%
Illetve az ostoba próbálkozásod hagyná hidegen. Max örülne, hogy ennyire labilis vagy, és elvenné a gyerekeket. Szedd össze magad! Menjen ha akar.
2012. aug. 11. 18:37
 23/32 anonim ***** válasza:
95%

A férje valószínűleg leszarja, hogy mit csinált a felesége. És ezután is le fogja. És tudod mit? igaza lesz, mert aki ennyire hülye, hogy öngyilkos akar lenni két gyerek mellett, az meg is érdemli. És a férje nem hiszem, hogy fog neki engedni, legalábbis ezzel nem fogja megfogni. Egyébként írod, hogy beteg. Na azért azt is vegyük figyelembe, hogy mióta, és milyen betegsége van. Lehet a férjének ebből lett elege......ha tényleg ennyire labilis személyiség. De ez nagy önzőség volt. Ebben az egészben csak a gyerekeket tudom sajnálni.

Ha segíteni akarsz neki, csak úgy tudsz, ha ő is akar magán. Nem ülhetsz mellette egész nap, nehogy csináljon megint magával valamit. Én a helyedben, inkább a gyerekekre fordítanám a figyelmem.

2012. aug. 11. 18:48
 24/32 anonim ***** válasza:
49%

A pasit távol kell tőle tartani, túlzottan függ tőle.

Fontos hogy a gyógyszerszedését felügyelje valaki.

Sokat segit ha sportol, menj vele futni, vagy usziba boldogság hormonokat termel a mozgás.

Vitaminok, rendes étkezés.

2012. aug. 11. 20:39
 25/32 anonim ***** válasza:
37%
Tájékoztasd, hogy most a lehető legjobbat tenné a férjével, ha meghalna. Övé a lakás, a gyerekek(már ha igényt tart rájuk, kül.ez szívás, tényleg) árvasági, juhéjj. Ölje meg inkább a férjét.
2012. aug. 11. 20:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Ugye itt nagy eséllyel válás lesz. Azt el kell odázni,neki pedig minél előbb gyógyult képet mutatni a gyerekelhelyezés miatt.Ebben a társaság, egy jó barát segíthet.Meséldel neki,milyen lenne: a férje az új nővel tervezgeti a házukban, milyenre fessék át afalakat, hová kerül akanapé... A gyerkek lassan anyunak szólítják a nőt. Ők persze vígan élnek ezután min. 10 évig,és ezalatt mindenki elhiszi, hogy az a jó ember (férje), aki mindig vidám és lám de szereti a barátnőjét,biztos sose bántotta őt. Csak ő, szegény pszihiuátriai értelemben beteg volt.Nem is tudják,hogy bírta szegény férje ennyi ideig egy beteggel, megérdemelte végre a boldogságot...Vakarja fel magát,legyen büszke, és maradjon a sz.mét az a pali.
2012. aug. 11. 21:06
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Ja és ha feltétlen késztetést érez az önpusztításra, azt feltétlenül balesetnek állítsa be.
2012. aug. 11. 21:07
 28/32 anonim ***** válasza:
24%
17 29... remélem rajtad is csak az isten segít majd egyszer..... ..... .....
2012. aug. 12. 02:00
 29/32 anonim ***** válasza:
hülye tanácsot fogok adni. De a harag és a düh is lehetnek olyan faktorok, melyek megvédik az öngyilkosságtól. Ez alatt azt értem, hogy mondjuk haragjában úgy kezdi gondolni az ember "te voltál a szemét, én nem fogok miattad meghalni" szakítani mindig könnyebb haragban, tudom ezen igazság szomorú. :/ Talán ha kicsit felturbózod benne ezt a haragot, felkelti benne az érzést, hogy "neki van igaza" és nem akar majd meghalni. persze ez is sülhet el visszásan, mondjuk öngyilkos lesz, hogy büntesse...
2012. aug. 12. 02:44
 30/32 anonim ***** válasza:
13%
az első válaszadónak meg üzenem, hogy nem tudom mi a szánalmasabb: többször feltenni egy kérdést, vagy ide járni empátiügyileg nyomorék válaszokat írogatni helyekre... szerintem az utóbbi...
2012. aug. 12. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!