Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfi miért vallja...

A legtöbb férfi miért vallja azt, hogy a nő dolga a szülés?

Figyelt kérdés
Nemrég olvasott barátnőm egy cikket,hogy 10 férfiből 8 azt vallotta,hogy a nőnek csak szülnie kéne és semmi mást csinálnia. Nem ők szenvedik végig az egész dolgot, akkor milyen jogon mondanak ilyet?
2012. aug. 11. 15:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ez a nő dolga. A háztartás vezetése, gyerekek nevelése ahogy volt ez évszázadokon át.
2012. aug. 11. 17:03
 22/28 A kérdező kommentje:
akkor remélem utolsó el is tartod a nőt egyedül a gyerekekkel együtt,mert régen is úgy volt.:))
2012. aug. 11. 17:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
olyan pasit kell választani, akinek hasonló az értékrendje. A cikk meg nem kérdezett meg minden pasit, milyen mintából merített? 100 fő? 1000 fő? Milyen életkorúak, végzettségűek? Az egy cikk az lehet valami kitaláció is.
2012. aug. 11. 17:48
 24/28 anonim ***** válasza:
72%
Mi van, női magazinból tájékozódsz a férfiakról? Nőj fel és velük beszéld meg.
2012. aug. 11. 17:50
 25/28 anonim ***** válasza:
59%

Ó, édesistenem, hol vannak ezek a férfiak????? Csak egyet mutassatok! Ide nekem!!! A világon a legboldogabb asszonya lennék, ha más dolgom se lenne csak 3-4 gyerek + a háztartás. Az összes vagyonom + diplomám nyelvvizsgám odaadnám érte!!! De már 1 gyerekért + 1 olyan pasiért is, aki így gondolkodik.

egy 34 éves közgazdász csaj, aki nem tud elmenni szülni, mert kell a fizetése a megélhetéshez

2012. aug. 11. 17:51
 26/28 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk ennek a cikkbeli véleménynek eléggé ellentmond egyrészt az, hogy a legtöbb pár nem tud megélni egy fizetésből, másrészt rengeteg olyan kérdést olvastam már itt ami arról szólt, hogy az anyukát a párja lenézte/beszólt neki/féltékeny volt rá, mert ő gyes alatt otthon volt a gyerekkel, míg apukának naponta el kellett járni dolgozni, harmadrészt meg a nők legalább 70-80%-a eleve élvezné ha csak a háztartás, meg a gyereknevelés lenne a munkája és nem érdekli őket a karrier. Az meg másik kérdés, hogy miért lenne a gyerekszülés szenvedés? Persze sok kellemetlenséggel jár, de több benne az öröm, összességében nem egy "szenvedés". Azonkívül egy normális családban az apuka ugyanúgy részt vesz minden dologban, a kellemetlenekben éppen úgy mint a kellemesekben, nem úgy kéne felfognod, hogy az apuka csak a gyerek fogantatását intézi, a többiről mind az anya gondoskodik.
2012. aug. 11. 18:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném, hogy a legtöbb pasi ezt vallja. legalábbis én nem sok ilyennel találkoztam. szerintem egy nőnek is szüksége van arra, hogy dolgozzon, társadalmilag megbecsüljék, és ne csak a főzés meg a takarítás töltse ki az életét.

mindenkinek olyan párt érdemes találnia, keresnie, aki akceptálja a vágyait, és ha mondjuk a nő htb. akar lenni, akkor a férj tartsa el, és egy szava ne legyen, viszont ha a nő egy kicsit inkább karrierista, akkor a párja ne nyavajogjon, hogy nem áll haptákban az egész lakás, mire hazaér.

nem szívesen lennék együtt olyan férfivel, aki rám kényszerít bármit. nem is igazán érezném jól magam, ha egész nap csak otthon kéne ülnöm, és gyereket nevelnem.

2012. aug. 11. 19:03
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek vissza az iskola padba,ha nem tudtok szöveget értelmezni,ti,ott az elejénXD Nekem elsőre leesett.

22 Nem 1860-ban élünk.Jó reggelt!

Sok férfi ezt vallja,de a normálisak nem.Mármint azokra értem,akik intelligensek és tudnak gondolkodni.

2012. aug. 11. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!