A legtöbb férfi miért vallja azt, hogy a nő dolga a szülés?
Ó, édesistenem, hol vannak ezek a férfiak????? Csak egyet mutassatok! Ide nekem!!! A világon a legboldogabb asszonya lennék, ha más dolgom se lenne csak 3-4 gyerek + a háztartás. Az összes vagyonom + diplomám nyelvvizsgám odaadnám érte!!! De már 1 gyerekért + 1 olyan pasiért is, aki így gondolkodik.
egy 34 éves közgazdász csaj, aki nem tud elmenni szülni, mert kell a fizetése a megélhetéshez
nem hinném, hogy a legtöbb pasi ezt vallja. legalábbis én nem sok ilyennel találkoztam. szerintem egy nőnek is szüksége van arra, hogy dolgozzon, társadalmilag megbecsüljék, és ne csak a főzés meg a takarítás töltse ki az életét.
mindenkinek olyan párt érdemes találnia, keresnie, aki akceptálja a vágyait, és ha mondjuk a nő htb. akar lenni, akkor a férj tartsa el, és egy szava ne legyen, viszont ha a nő egy kicsit inkább karrierista, akkor a párja ne nyavajogjon, hogy nem áll haptákban az egész lakás, mire hazaér.
nem szívesen lennék együtt olyan férfivel, aki rám kényszerít bármit. nem is igazán érezném jól magam, ha egész nap csak otthon kéne ülnöm, és gyereket nevelnem.
Menjetek vissza az iskola padba,ha nem tudtok szöveget értelmezni,ti,ott az elejénXD Nekem elsőre leesett.
22 Nem 1860-ban élünk.Jó reggelt!
Sok férfi ezt vallja,de a normálisak nem.Mármint azokra értem,akik intelligensek és tudnak gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!