Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ki volt éhezve azt jelenti,...

Ha ki volt éhezve azt jelenti, hogy mással nem volt vagy megcsalt?

Figyelt kérdés

Páromat hívogatja egy nő, de még Ő sértődött meg, amikor megírtam Neki és a nőnek is sms-ben, hogy feljelentettem zaklatásért a rendőrségen. Az adatait, amit a TMobiltól vettem le és azt is megírtam, hogy felakartam tenni pár társkereső oldalra, de elment tőle a kedvem.

Sajnos nem tudom kitenni, mert imádom és a Lányaink is nagyon apásak.

Ha ki volt éhezve azt jelenti, hogy mással nem volt?

Azt nem értem, ha van egy nő, akit felhívnak és elküldenek, hogy éppen a párommal van, nem lép le? Akármi is történt köztünk, én a nő helyébe megérteném, hogy foglalt a férfi és nekem nem kellene még szexre sem! NEM? A nő az aki később jött a kapcsolatba, neki kellene kilépnie.

2012. aug. 11. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nem mint kérdést írtam ki..."

Tudom, hogy nem kérdést tettél fel. Az a kérdőjel az én mondatomban van, az idézőjel után.

2012. aug. 11. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Tehát nem te voltál a pároddal egy légtérben a telefonhívásnál, hanem a másik nő. Így már leesett, bocsi még egyszer. :)
2012. aug. 11. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak kérdező, mert iszonyatosan buta vagy, és naiv. Nem gondolod, hogy ha zavarná a férjedet az, hogy ez a nő "zaklatja", akkor tenne valamit? Ez a nő nem zaklatja, hanem éppen a kedves "Párod", ahogy te írod nagybetűvel, megcsal. Gondolkozz már egy kicsikét, mielőtt nagyon leégeted magad mindenhol. Nem csak a nő a hibás, hanem a nagyszerű férjed is...
2012. aug. 12. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha én ilyen lennék, engem biztos kidobott volna a párom.

Nem neked kell lekoptatnod a nőt, hanem a párodnak, ha akarja. Lehet, hogy nem csak a nő hivogatja, hanem a párod is a nőt és akkor mindjárt nem zaklatás, hanem kommunikáció...

Főleg, hogy a párod nem veszi annak. Ezt vele beszéld meg. És mi az, hogy fel akartad tenni egy társkereső oldalra??? NAgyon buta nő kell legyél.

2012. aug. 12. 15:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a párom ugyanúgy hibás, mint a nő. Azért akartam társkeresőre feltenni, hogy olyant keressen Aki szabad férfi.
2012. aug. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!