Ilyenkor én is tehetek lépéseket?
Figyelt kérdés
Sógornőmnek van egy 10éves fia,9 éves lánya és egy 24 éves szellemi sérült lánya,nevelőapával élnek aki egy alkoholista állat,aki arra kényszeríti a gyerekeket hogy mesztelenül feküdjenek mellé az ágyba(ő is mesztelenül van),kiszívja a 9 éves kislány nyakát,rendszeresen megveri és fenyegeti őket,és a beteg lányt fogdossa és kitudja még mit csinál velük.Elmondani nem merik mert rettegnek,sőgörnőm pedig szótlanul végignézi amit a gyerekeivel művel,igaz őt is állandóan megveri és ő is retteg tőlle.Én úgy gondolom ez már pedofiliának számít és erőszaknak a család ellen.Már nem birom tovább nézni a gyerekek szenvedését de nem tudom mit tehetnék.Gyámhatóság,rendőrség?Segítsetek!2009. júl. 21. 00:49
11/11 anonim válasza:
7:35-ös vagyok:
örülök, hogy megtetted, bármi is történjen, te jól és bátran jártál el és máris többet tettél ezekért a gyermekekért, mint a saját édesanyjuk.
Ha felnőttel erőszakoskodik valaki: ha kéri, igényli, segíteni kell. Ha nem, az ő dolga, tűrje.
A gyerekek sokszor némán szenvednek. Főleg, ha nincs aki kiálljon mellettük.
TE egy jó ember vagy. Ha tudsz, segíts ezeknek a gyerekeknek tovább is. Hogy érezzék, valaki velük is törődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!