Ilyenkor én is tehetek lépéseket?
húú, remélem nem igaz! :S
természetesen azonnal jelentsd fel! de honnan tudsz te ezekről? láttad is, hogy egy ágyban fekszenek, vagy mondta a sógornőd? azt írod, hogy elmondani nem merik... ezek szerint mégiscsak elmondták pl. neked.
Nekem nemis kérdéses,hogy ezeket észlelve rohantam volna a gyámhatósághoz. Még akkor is, ha utólag nekem is gondom lesz belőle. mert első a gyermekek védelme, érdeke.
Mint írod, van sógorod, férjed. Tudatosítsátok a sógornőben, hogy igenis álljon ki a gyermekei mellett, mert a család is mellé áll és védeni fogjátok ettől az állattól.
Nekem sajnos van az ismeretségi körömben olyan férfi, akire meg mernék esküdni, hogy pedofil hajlamai vannak (látszik az, amikor gyerekre néz, vagy beszél vele. Más, ha egy férfi gyermekcentrikus és más, ha ferdehajlamú. De őrá nézve a gyanús magatartásán kívül nincs bizonyíték. Viszont rajtam kívül ez már feltűnt pár embernek (munkatársai, szomszédai). Figyeljük és mihelyt van bizonyíték is, lépünk, feljelentjük.
Ez nem stréberség, meg vamzerság. A gyermekeket mindenáron meg kell védeni az ilyen disznóktól.
Én az ilyennel azt tenném,hogy a f@rkát befognám egy satuba kezébe adnék egy kést és rá gyújtanám a házat!Ha nem akar elevenen megégni akkor vágja le magának!!
A rohadt disznó!!!!Mindenképpen jelentsd fel!!!!!!!
Azonnal jelentsd a rendőrségnek gyámhatóságnak.
A sógornőd meg egy agyatlan h.lye nő már ne is haragudj.A saját életével azt tesz amit akar,de a gyerekeiével nem.
Ő megérdemli a sorsát,még rosszabbat is ennél amiért nem védi meg a gyerekeit.Minek kellett neki még a 2 kicsi ilyen családba?Remélem börtönbe kerülnek mindketten az élettársával, a gyerekek meg jobb helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!