Keresem a fiamat! Van itt koztetek valak AMSTERDAMBOL?
Figyelt kérdés
a fiam 3 honapja van kinnt es hetente szokott hivni telefonon. 3. hete hogy nem tudok rola semmit. segitenel legyszi!? privatban tobb infot adok rola! koszi!2012. aug. 10. 07:32
21/35 anonim 

válasza:

Tulajdonképpen lassan egy hónapja nem tudsz róla semmit, pedig mint írod, azelőtt hetente hívott telefonon. Ezt egyébként akárhol is van, bárhonnét hívhatott volna, miért nem tette? Legalább egy sms-t, e-mailt miért nem küldött???? Felnőtt ember, tudja, hogy a család aggódik, én azért a helyedben már nem sokat várnék, mert mire is vársz. Ha eddig nem jelentkezett, pedig tehette volna?
22/35 anonim 

válasza:

Azért írj ide, ha léptél valamerre!
24/35 A kérdező kommentje:
koszi az erdeklodest! meg semmi! varom a facebook-on hogy valaki tud -e rola! nagy dilemmaba vagyok hogy mit csinaljak mert ha fesztivalon van akkor nem tud jelentkezni,es marhara kiakad hogy gyerekkent kezelem,pedig szerintem meg az ha olyan feleotlen hogy nem jelenti be elore hogy egy idore eltunik a latokorbol! max ezt a hete adom neki hogy jelenkezzen ha nem akkor lepek hivatalosan. koszi hogy gondoltok rank!!!
2012. aug. 14. 18:46
25/35 anonim 

válasza:

Értelek! Én azért még a kamionos barátját felhívnám, azt írtad, velük szokott menni fesztiválra. Talán tudnak valamit.
Mindenesetre köszi hogy írtál.
26/35 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom a szamat! viszont a fecebook-jara ha irok es publikalom a kereseset akkor lehet hogy valaki jelentkezne! viszont veluk csak angolul beszel en meg nem tudok egy szot sem. szeretnelek megkerni benneteket ha valaki leirna nekem en meg be masolnam a kereseset! kb. ezt.- a zoltan edesanyja vagyok , 3 hete nem tudok rola semmit. legyszi irjatok mielobb ha tudtok rola! koszonom. kb. ezt gondoltam. koszonom a segitsegeteket!!!!
2012. aug. 14. 19:11
27/35 anonim 

válasza:

Tudsz nekem privát üzenetet írni? Lenne egy kérdésem hozzád!
28/35 A kérdező kommentje:
SZIA! irtam privatot1 kerdezz! registraltam egy hollaniai magyarok ott is adtam fel hirdetest a keresesere.kozbe megtalaltam egy francia baratnojet,annak is irtam! remelem sikerul valami!
2012. aug. 16. 04:21
29/35 A kérdező kommentje:
hollandiai magyarok clubja oldalra BOCSI!
2012. aug. 16. 04:22
30/35 anonim 

válasza:

Könyörgöm,milyen fesztival tart 1 honapig?? Követség?Nem tud tenni semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!