Keresem a fiamat! Van itt koztetek valak AMSTERDAMBOL?
Figyelt kérdés
a fiam 3 honapja van kinnt es hetente szokott hivni telefonon. 3. hete hogy nem tudok rola semmit. segitenel legyszi!? privatban tobb infot adok rola! koszi!2012. aug. 10. 07:32
1/35 anonim 

válasza:

3 hét után már tehetsz rendőrségi feljelentést itthonról
2/35 anonim 

válasza:

Nem vagyok kinn...ezt előrebocsájtom. De ismerek egy csomó nemzetközi oldalt, ahova fel lehetne tenni...bár ha eltűnt,és nem csak annyiról van szó, hogy mondjuk elromlott/lemerült a telefonja,vagy hasonló, akkor nem akarlak elkeseríteni,de elég reménytelen...
3/35 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat ,de eloszor a kintlevoktolerdeklodnek mert a munkaja alapjan amit most csinal biztos ismeri aki kinnt van.
2012. aug. 10. 07:45
4/35 A kérdező kommentje:
kedves 2. ! linkelned nekem a nemzetkozi oldalt. lehetoleg magyarul mert nem tudok angolul! koszi!
2012. aug. 10. 07:47
5/35 anonim 

válasza:

SMS-t nem tudsz neki küldeni a telefonjára?...
Facebook profilja van (mert akkor itt megtalálnád a kinti barátait is)?...
Emailt nem tudsz neki küldeni???...
6/35 A kérdező kommentje:
igazad van! a facebook eszembe se jutott. nincs telefonja az a baj es ha az emailjat nezi akkor engem is fel szokott hivni vagy ir uzenetet! koszi a jo otletet!
2012. aug. 10. 07:59
7/35 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Fogadj el minden feléd nyújtott segítő kezet, inkább ne legyen rá szükség, mint elszalasztol egy lehetőséget!
Bízzunk benne, nincs semmi különösebb gond!
8/35 anonim 

válasza:

Nézd meg ezt az oldalt is, talán azokra is tudsz írni konkrét adatokkal, talán valaki jelentkezik!!!!!
9/35 anonim 

válasza:

én a helyedben megkeresném az AEGEE Amsterdam-ot, az AEGEE egy nemzetközi diákszervezet,minden kisebb és nagyobb városban vannak kirendeltségei...ha gondolod, a helyi(én szombathelyi vagyok) kirendeltséggel én fel is veheted közvetlenül a kapcsolatot, és ők már tudnak akkor kapcsolatot létesíteni az amszterdamiakkal...
10/35 anonim 

válasza:

*én fel is veszem, vagy te fel is veheted...aztán talán ott tudnak segíteni,hogy hogyan tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!