Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzám hasonló tinik! Titeket...

Hozzám hasonló tinik! Titeket is kikészítenek a szüleitek?

Figyelt kérdés
Van amikor tök normálisan elvagyunk, de sokszor legszívesebben menekülnél tőlük. Nem ugyanolyanok a szüleink, de az enyémek sokszor kibírhatatlanok főleg az apám. Mindenből akkora nagy problémát csinál, mint pl amikor elmegyek a boltba kenyérért stb. és hozok mellé egy tábla csokit akkor fel van háborodva, HOGY MERTEM HOZNI NEKI EGY 300Ft-os milkát. Nem magamnak hoztam, hanem neki.. És hasonlók. Mindent olyan körülményesen csinál meg, de bezzeg ami neki fontos azt azonnal.
2012. aug. 9. 15:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem azt gondolom, hogy olvadjon el tőle, de azért ez nem ok arra, hogy kikészüljön.

Egy tanuló tinédzsernek pedig nemigen van saját keresete. Így bármit vesz a szüleinek, azt így is, úgy is a szülei pénzéből teszi.

A kedves gesztus az, hogy gondolt rá.

De ez most nem sült el jól, meggondolatlan volt, kérdeznie kellett volna, és ha szabad lett volna elkölteni a visszajárót, lehet, hogy örült volna az apja.

2012. aug. 9. 17:14
 12/14 anonim válasza:
Jaj már. Legyél türelmesebb. Én most a hisztis korszakban vagyok, de mivel 24-ből 1 órát látom őket (jó esetben) így nem rázós... :DD Örülnél, hogy velük lehetsz... :) Nem tudod milyen az amikor meg sem lepheted apudat mert ő vagy alszik, vagy dolgozik, vagy olyan nyűgös, hogy hozzászólsz és lepattan róla... XD
2012. aug. 9. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
11: csak épp nem ismerjük a körülményeiket. Lehet, hogy az a 300 ft nekik nagyon hiányzik valahonnan. Én meg tudom érteni a kérdező apját, mert a húgom ugyanilyen könnyelmű. Azt hiszi, az apja úgy tojja reggelenként a pénzt.
2012. aug. 9. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is meg tudom érteni a kérdező apját, a hosszabb válaszomban is olvasható.
2012. aug. 9. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!